Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

«Ο Μπιτσαξής βρήκε τη… μαγική λύση για βία και διαιτησία»

Ανακοίνωση με την οποία «επιτίθεται» στον Πάνο Μπιτσαξή, για την δήλωσή του να έρθουν ξένοι διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα, εξέδωσε η ΟΔΠΕ.
«Ο Μπιτσαξής βρήκε τη… μαγική λύση για βία και διαιτησία»
Η Ομοσπονδία Διαιτητών δεν αφήνει στο… απυρόβλητο ούτε τους Κύρο Βασσάρα και Βασίλη Τεροβίτσα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ώδινεν όρος και έτεκε μυν». Μετ' εκπλήξεως διαβάσαμε στις εφημερίδες ότι ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Μπιτσαξής βρήκε λύση για όλα τα προβλήματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, δηλαδή τη βία και τη διαιτησία, μαγική.
Θα μετακαλέσει ξένους διαιτητές και η λύση θα είναι άμεση. Και όλα αυτά χωρίς να συμβουλευτεί ούτε την Ομοσπονδία Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας ούτε καμία άλλη αρχή, αλλά δε γνωρίζει ότι θέλει να επαναφέρει την Ελλάδα στην περίοδο 1945-1966, όταν οι ξένοι διαιτητές έρχονταν στην Ελλάδα και διαιτήτευαν όχι μόνο παιχνίδια Α' και Β' Εθνικής αλλά και παιχνίδια τοπικού πρωταθλήματος.
Ας ερευνήσει το θέμα ο κύριος Γενικός και θα δει ότι η Ελλάδα ήταν τότε τριτοκοσμική χώρα στο ποδόσφαιρο.
Εκεί λοιπόν θέλει να μας οδηγήσει ο κύριος Γενικός; Επίσης, επ' ευκαιρία θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον κύριο Βασσάρα, Υπεύθυνο Ανάπτυξης Διαιτησίας της Ε.Π.Ο. και στον κύριο Τεροβίτσα, Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Ο., ότι προέρχονται από το χώρο της διαιτησίας και είναι υπεύθυνοι έναντι όλων των Ελλήνων Διαιτητών, γιατί με τον τρόπο που ασκούν τα καθήκοντά τους κατάφεραν τα ακατόρθωτα.
Να διαλύσουν τους Συνδέσμους Διαιτητών Ποδοσφαίρου της Χώρας και να απαξιώσουν την Ομοσπονδία Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος. Η Διαιτησία θα τους χρεώσει την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού να μετακαλέσει ξένους διαιτητές, να παραγκωνίσει όλους τους Έλληνες διαιτητές και αυτοί απλώς να ασκούν τα καθήκοντά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: