Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Βιεϊρίνια: Έχω μετανιώσει


Μετανιωμένος για την αποβολή του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ζήτησε τη νίκη στο ματς με τον Ολυμπιακό από τους συμπαίκτες του για τα γενέθλιά του. Ο Βιεϊρίνια μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103

Αρχικά ο Πορτογάλος παίκτης δήλωσε: «Δεν το έχω ξεχάσει. Αισθάνομαι καλύτερα αλλά δεν το έχω ξεχάσει. Δεν ταιριάζει σε έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή και έχω μετανιώσει. Δεν είχα τον χρόνο να σκεφτώ και αντέδρασα κατά αυτόν τον τρόπο».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Όταν συνειδητοποίησα που άφησα την ομάδα με 10 ποδοσφαιριστές αισθάνθηκα άσχημα. Εκείνη όμως την στιγμή δεν είχα καταλάβει τι συνέβη. Όταν ήρθα στα καλά μου και συνήλθα από την αντίδρασή μου κατάλαβα ότι άφησα την ομάδα μου με 10 ποδοσφαιριστές και για αυτό ζήτησα συγνώμη από τους συμπαίκτες μου αλλά και από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και όχι μόνο που δεν έρχεται στο γήπεδο για να δει τέτοιες στιγμές».

Επίσης, δήλωσε για τον Μπαστία: «Δεν μιλήσαμε. Δεν με ενδιαφέρει. Με τον Μπαστία και την αντίδρασή του θα πρέπει να ασχοληθεί η Super League. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Ούτε και αυτό που έκανα εγώ είναι ποδόσφαιρο. Κάτι θα πρέπει να κάνει και η Super League γιατί μιλάμε για ένα πολύ άσχημο μαρκάρισμα. Και επαναλαμβάνω ότι ο κόσμος πληρώνει εισιτήριο για να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και όχι τέτοιες αντιδράσεις».

Και συμπλήρωσε: «Το παιχνίδι ήταν εξ αρχής δύσκολο και πριν την αποβολή μου και ακόμα περισσότερο στην συνέχεια. Αυτό όμως που έκαναν οι φίλοι και συμπαίκτες απέδειξαν ότι μπορούσαν να κερδίζουν ακόμα και με παίκτη λιγότερο».

Επίσης, δήλωσε για τον Βασίλης Κουτσιανικούλη: «Αισθάνομαι χαρούμενος όποτε σκοράρει κάποιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Ωστόσο έχω καλή σχέση με τον Βασίλη και χάρηκα για αυτόν γιατί έχουμε καλή σχέση και με το γκολ του έδωσε στην ομάδα την νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό δήλωσε: «Αυτήν την στιγμή δεν ξέρω αν θα παίξω ή όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απουσιάσω την Τετάρτη στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο. Εγώ θέλω να παίξω όχι γιατί είναι τα γενέθλιά μου αλλά γιατί κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει σε τέτοια παιχνίδια. Ναι θα είναι ευχάριστο να παίξω στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να βοηθήσω την ομάδα με την απόδοσή μου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν δεν παίξω θα περιμένω ένα δώρο από τους συμπαίκτες μου».

Τέλος, δήλωσε: «Φυσικά και θα πρέπει να προσέξουμε αυτό το παιχνίδι αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Πανσερραϊκός ήταν η ομάδα που αποκλείσει τον Ολυμπιακό και έχει ένα καλό σύνολο. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο αυτόν τον αγώνα και στην συνέχεια το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: