Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Παρουσιάστηκε ο Κατσικάρης


Την επίσημη παρουσίαση του Φώτη Κατσικάρη πραγματοποίησε τη Δευτέρα η Μπιλμπάο. Ο Έλληνας κόουτς δήλωσε αισιόδοξος και εξήγησε ότι η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί στην άμυνα.

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην Ισπανία. Η βαθμολογική θέση της Μπιλμπάο δεν με αποθάρρυνε στην επιλογή μου να αποδεχτώ την πρόταση. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ. Η Μπιλμπάο είναι μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις στην Ευρώπη, που χρόνο με το χρόνο προοδεύει. Είμαι κι εγώ νεαρός προπονητής και πιστεύω ότι μπορούμε να μεγαλώσουμε και να εξελιχθούμε μαζί. Είμαι πολύ αισιόδοξος", ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα κόουτς.

"Τα πάντα ξεκινούν και τελειώνουν στην άμυνα. Η άμυνα είναι σαν την τράπεζα που έχεις τα λεφτά σου και νιώθεις ασφαλής. Η επίθεση αντίθετα είναι σαν να παίζεις στο χρηματιστήριο. Δεν θέλω να καταστρέψω το παιχνίδι της ομάδας, αλλά η άμυνα είναι αυτή που σου δίνει αυτοπεποίθηση".

Σε ερώτηση για πιθανές αλλαγές ο Κατσικάρης απάντησε: "Δεν είμαι προπονητής που κάνει αλλαγές χωρίς λόγο. Δεν χρειάζεται πανικός, αλλά υπομονή. Θα μιλήσω με κάθε παίκτη ξεχωριστά, καθώς η ψυχολογία είναι το παν".

Αναφερόμενος πιο συγκεκριμένα σε ονόματα ο Κατσικάρης είπε πως πιστεύει ως παίκτη τον Ζερόμ Μουαζό και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον πρώην τεχνικό, Τιξούς Βιντορέτα: "Δεν είναι πολλοί οι προπονητές που μένουν 9 χρόνια σε μια ομάδα. Αυτό δείχνει πόσο επιτυχημένος ήταν, αλλά και τη σοβαρότητα που διακρίνει τον σύλλογο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: