Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Εχασε το τρένο...


Απογοητευμένος έφυγε από το "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Ζίκο Το τρένο έχει απομακρυνθεί πολύ και πλέον οι "ερυθρόλευκοι για να το φτάσουν θα πρέπει να έχουν βοήθεια από αλλού. Ο Ολυμπιακός έχει μείνει επτά βαθμούς πίσω από τον παναθηναϊκό, ενώ βρίσκεται μόλις τρεις μπροστά από τον ΠΑΟΚ και κινδυνεύει να βρεθεί στην τρίτη θέση αν ηττηθεί από το "δικέφαλο" την άλλη βδομάδα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η αυτοκρατορία αρχίζει και γκρεμίζεται και τα λάθη είναι πολλά, τόσο στον αγωνιστικό τομέα, όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Ο Ζίκο έχει χάσει την μπάλα στα αποδυτήρια και δεν μπορεί να επιβληθεί πουθενά, με αποτέλεσμα να υπάρχει απειθαρχία σε όλα τα επίπεδα. Οι "ερυθρόλευκοι" για κάτι παραπάνω από 20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο είχαν χάσει το κέντρο και η μπάλα πήγαινε από την άμυνα στην επίθεση με τον Βραζιλιάνο τεχνικό να αποφασίζει καθυστερημένα να ρίξει στη μάχη τον Στολτίδη.

Ο Ζίκο πήρε την ευκαιρία του, δεν μπόρεσε να αντιστρέψει την κατάσταση και όπως όλα δείχνουν θα μπει και πάλι στο ταμείο ανεργίας, αφού αναμένεται πολύ σύντομα να αποτελέσει παρελθόν για τους "ερυθρόλευκους". Ο Βραζιλιάνος έχει χάσει τους υποστηρικτές του στη διοίκηση της ομάδας και το μόνο που τον κρατάει στους πρωταθλητές είναι η αποζημίωση.

Πλέον είναι πολύ πιθανό ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να κάνει διπλό ντεμπούτο στη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό και να οδηγήσει τους "ερυθρόλευκους" κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως έκανε και στον πρώτο γύρο. Ετσι δεν αποκλείεται μετά την ανακοίνωση για την απόκτηση του Ντάτολο και ίσως του Καστίγιο, να έχουμε και αυτή της απομάκρυνσης του Ζίκο από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: