Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Ηρακλής Κονέ: Είμαστε απλήρωτοι


Την απογοήτευση των παικτών του Ηρακλή για την καθυστέρηση της καταβολής των δόσεων των μισθών, εξέφρασε ο Παναγιώτης Κονέ. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε απέναντι στην ΑΕΚ, στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Λάρισας και στα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον «γηραιό». Ο Κονέ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arrena».

Αρχικά, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε: «Οι ενέργειες αυτές γίνονται και στις προπονήσεις. Είμαι τυχερός που μου βγήκε, διότι το δουλεύω πολύ. Είναι λογικό να το ευχαριστιέμαι περισσότερο όταν μπαίνουν τέτοια εντυπωσιακά τέρματα. Τα βλέπω μετά στην τηλεόραση και τα απολαμβάνω. Όχι, δεν το είδα σαν απόδειξη. Προσπαθώ να παίζω πάντα καλά και να κάνω ό,τι μπορώ. Ηθελα πολύ να πετύχω ένα τόσο ωραίο γκολ στο Καυτανζόγλειο».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν τόνωσε την ψυχολογία μας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να παίζουν για τη νίκη. Είναι δίκαιο το τελικό 1-1».

Όσον αφορά στην οικονομική κατάσταση του Ηρακλή δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι μας ταλαιπωρούν τα εξωαγωνιστικά προβλήματα. Ο κ. Ρέμος προσπαθεί να βρει λύση. Ηρθε ο νέος επενδυτής, μας μίλησε και υποστήριξε ότι μέχρι τέλος του μήνα θα μπουν χρήματα στους λογαριασμούς μας. περιμένουμε να τηρηθούν οι υποσχέσεις αυτές. Ειδικότερα οι παίκτες που προέρχονται από το εξωτερικό είναι ανασφαλείς, διότι έχουν συνηθίσει αλλιώς. Το μυαλό όλων είναι στο θέμα αυτό και περιμένουμε να πληρωθούμε».

Για τον αγώνα με τη Λάρισα δήλωσε: «Πρόκειται για ένα δύσκολο ματς. Το πιο δύσκολα από όσα έχουμε δώσει μέχρι στιγμής. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν για τους τρεις βαθμούς, και οι δύο έχουν προβλήματα. Η αντίπαλός μας θεωρώ ότι είναι η απογοήτευση του εφετινού πρωταθλήματος».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ΑΕΚ: «Και βέβαια γνωρίζω ναι. Μιλάω με τους παλιούς συμπαίκτες μου, αλλά αποφεύγουμε να συζητάμε για τα θέματα αυτά. Προτιμούμε να μην τα φέρνουμε στο μυαλό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: