Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Κορυφώνονται οι επαφές για Ερνάνι!!

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ερνάνι στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να συζητούν λεπτομέρειες με την Πόρτο. Νέο όνομα για τη θέση του στόπερ.

Κορυφώνονται οι επαφές για Ερνάνι

Η Πόρτο επέστρεψε χθες στη βάση της από τη Γερμανία, όπου και πραγματοποίησε το βασικό στάδιο προετοιμασία της, και χθες υπήρξαν κάποιες συζητήσεις με τους Πειραιώτες, ώστε να ολοκληρωθεί και το διαδικαστικό μέρος του δανεισμού του Πορτογάλου εξτρέμ.

Σύμφωνα με ό,τι έχει γίνει γνωστό, οι δύο σύλλογοι τα βρίσκουν σε ένα ποσό κοντά στα 5 με 5,5 εκατ. ευρώ το επόμενο καλοκαίρι.

Νέο όνομα για τη θέση του στόπερ

Πέντε με έξι περιπτώσεις στόπερ φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, ύστερα από την απόφαση του Κάρλος Σαμπράνο να παραμείνει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την ανανέωση της συνεργασίας του μέχρι το 2019.

Στο προσκήνιο βρίσκονται ο Κολομβιανός Μπαλάντα της Ρίβερ Πλέιτ, ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι που έμεινε ελεύθερος από τη Νιούκαστλ, ο Νέτο της Ζενίτ, ο Ντόουγκλας της Ντιναμό Μόσχας, ο Λισάντρο Λόπες της Μπενφίκα και ο Ράφαελ Τολόι της Σάο Πάολο. Το νέο όνομα που προστέθηκε στη συγκεκριμένη λίστα είναι του Ντάνιελ Καρίσο της Σεβίλλης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: