Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Καλύτερη συνέχεια υπόσχονται οι Φουστέρ και Φορτούνης!!

Καλύτερες εμφανίσεις για τον Ολυμπιακό υπόσχονται με δηλώσεις του στο κανάλι που διατηρεί η ΠΑΕ στο youtube, ο Νταβίντ Φουστέρ και ο Κώστας Φορτούνης.

Καλύτερη συνέχεια υπόσχονται οι Φουστέρ και Φορτούνης

«Αν και είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας ακόμα, πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη», τονίζει ο νεαρός μέσος ο οποίος ήταν από τους καλύτερους των ερυθρολεύκων στη φιλική αναμέτρηση με τη Φέγενορντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο ποδοσφαιριστών του Θρύλου:

Kώστας Φορτούνης

«Ήταν ένα δύσκολο ματς. Πιστεύω πως παίξαμε με μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, η οποία αυτή την στιγμή είναι πολύ πιο έτοιμη από εμάς. Αλλά εμείς δείξαμε από την μεριά μας ότι έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα. Κάναμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής. Αν και είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας ακόμα, πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη.

Σίγουρα, έχουμε ακόμα ένα φιλικό. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει πάντα για την νίκη, θέλουμε να κερδίσουμε και αυτό, να γυρίσουμε στην Ελλάδα για να παίξουμε και εκεί, που έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι με την Μπεσίκτας. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη, πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό ματς, να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε την δουλειά μας».

Νταβίντ Φουστέρ

Δεύτερο φιλικό προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό στην Ολλανδία. Μια πολύ καλή και πειστική εμφάνιση, αλλά και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

«Ήταν πολύ καλή η εικόνα μας πραγματικά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δείξαμε πως είμαστε καλύτεροι από αυτή την ομάδα, η οποία είναι μια ομάδα με καλή ποιότητα , που ξεκινάει σε μια βδομάδα το πρωτάθλημα και εμείς δείξαμε μια καλή εικόνα σαν ομάδα».

Η πίεση και η ταχύτητα είναι στοιχεία τα οποία είναι αυτά ζητάει ο κ. Σίλβα στο γήπεδο;

«Δουλέψαμε ειδικά την πίεση για τον συγκεκριμένο αγώνα. Πιέσαμε ψηλά και καταφέραμε να βρούμε την ομάδα τους σε αντεπιθέσεις και πιστεύω ότι ήταν ένα σημαντικό στοιχείο για το παιχνίδι μας σήμερα».

Μένει ένα φιλικό στην Ολλανδία, πριν ο Ολυμπιακός επιστρέψει στην Ολλανδία για να συνεχίσει εκεί την προετοιμασία του. Ποιες οι εντυπώσεις από την προετοιμασία μέχρι στιγμής;

«Πιστεύω η προετοιμασία είναι καλή. Παίξαμε δυο παιχνίδια στην Ολλανδία και πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά. Μας έχει μείνει ένα τρίτο παιχνίδι, οπότε πρέπει να τα δώσουμε όλα έτσι ώστε να τα πάμε καλά και σε αυτό το ματς και να γυρίσουμε στην Αθήνα ευχαριστημένοι».




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: