Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Διπλό «χτύπημα» από Γιουβέντους ετοιμάζει η Σεβίλλη!!

Αποφασισμένη να κινηθεί αποφασιστικά για την απόκτηση των Φερνάντο Γιορέντε και Μαουρίτσιο Ίσλα είναι η Σεβίλλη ώστε να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο εν όψει της νέας σεζόν.

Διπλό «χτύπημα» από Γιουβέντους ετοιμάζει η Σεβίλλη
Το γεγονός ότι το μέλλον αρκετών παικτών στη Γιουβέντους είναι αβέβαιο θέλει να εκμεταλλευτεί η Σεβίλλη για να ενισχύσει το ρόστερ της.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα του Ουνάι Έμερι έχει στο στόχαστρό της τους Φερνάντο Γιορέντε και Μαουρίτσιο Ίσλα οι οποίοι δεν πρόκειται να έχουν ευκαιρίες την ερχόμενη σεζόν από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Σύμφωνα με την «Premium Sport» η πρόταση που είναι έτοιμη να καταθέσει η Σεβίλλη για την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών θα αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ και θεωρείται πολύ πιθανό η Γιουβέντους να την αποδεχθεί, ώστε να προσθέσει στο ταμείο της σημαντικά έσοδα που θα χρησιμοποιήσει για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού.

Ο Φερνάντο Γιορέντε δεν υπολογίζεται μετά την απόκτηση των Πάουλο Ντιμπάλα, Μάριο Μάντζουκιτς και Σιμόνε Ζάζα ενώ ο Μαουρίτσιο Ίσλα δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της θητείας του στους Ιταλούς να κερδίσει θέση στο ρόστερ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: