Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

«Εξαιρετικός παίκτης ο Χαφέζ»


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο πρώην συμπαίκτης του Καρίμ Χαφέζ, Ζοάν Καπντεβίλα, για τον Αιγύπτιο μπακ που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. «Είναι πολύ καλός αμυντικός», τόνισε ο 37χρονος άσος.

«Εξαιρετικός παίκτης ο Χαφέζ»
Τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Καρίμ Χαφέζ, ανέλυσε ο πρώην συμπαίκτης του στη Λιρς, Ζοάν Καπντεβίλα.

Ο Ισπανός άσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 19χρονο παίκτη, τονίζοντας ότι διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία.

«Τώρα μαθαίνω από εσάς ότι πήρε μεταγραφή ο Καρίμ στην ΑΕΚ. Του εύχομαι συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση της καριέρας του. Του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και πολύ καλός αμυντικός. Θα βοηθήσει πάρα πολύ την ΑΕΚ με τα στοιχεία του», ανέφερε αρχικά ο 37χρονος πλέον Καπντεβίλα και πρόσθεσε:

«Έκανε μια φανταστική σεζόν με τη Λιρς. Έχει πολύ καλή τεχνική και πέρυσι χτυπούσε τις περισσότερες στημένες φάσεις. Του αρέσει πολύ να προωθείται και γενικά να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση, η οποία τον βοηθάει πολύ στον τρόπο παιχνιδιού του. Στους αγώνες πηγαίνει όλη την ώρα πάνω κάτω στην πλευρά του. Οι αντοχές του είναι πάρα πολύ μεγάλες. Είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει πολύ τη νέα του ομάδα».

Καταλήγοντας, απάντησε στο σχόλιο που είχε κάνει ο Χαφέζ πως αποτελεί πρότυπο για εκείνον ο Ισπανός: «Είναι τιμητικό για εμένα αυτό που είπε. Μέσα στη σεζόν του έδινα πολλές συμβουλές, αφού έβλεπα ότι έχει ταλέντο να γίνει πολύ καλός παίκτης». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: