Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Έμερι: «Πρόβα… τελικού με ΑΕΚ»

Τη σημασία που έχει για τη Σεβίλλη η προσεχής αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ εξήγησε ο Ουνάι Έμερι, ο οποίος τόνισε πως πρώτος στόχος για την ομάδα του πρέπει να είναι μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα!

Έμερι: «Πρόβα… τελικού με ΑΕΚ»
Μεγάλους στόχους φαίνεται πως έχει για τη φετινή σεζόν ο Ουνάι Έμερι στη Σεβίλλη, αφού δίνει βαρύτητα στο πρωτάθλημα και όχι τον επικείμενο τελικό του Σούπερ Καπ στην Τιφλίδα με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα (στις 11/08).

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι για την ομάδα του αποτελεί πρόβα η προσεχής αναμέτρησης με την ΑΕΚ, καθώς θα μπορέσει να τεστάρει την ομάδα του για το παιχνίδι με τους Καταλανούς, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι για τις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα.

«Έχουμε κλείσει μία εβδομάδα σκληρών προπονήσεων και προετοιμαζόμαστε για το Σούπερ Καπ Ευρώπης. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι περισσότερο θετικές παρά αρνητικές. Οι παίκτες δείχνουν να συνεργάζονται εξαιρετικά και να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και αυτό βοηθάει ολόκληρη την ομάδα μας», ανάφερε αρχικά ο προπονητής της κατόχου του Europa League και πρόσθεσε:

«Δεν δίνουμε μεγάλη σημασία στο αποτέλεσμα με τη Γουότφορντ. Η προετοιμασία μας έχει πάει αρκετά καλά, έχουμε καλά αποτελέσματα και πλέον ανοίγεται ένας νέος κύκλος μπροστά μας. Το Σάββατο 8 Αυγούστου παίζουμε με την ΑΕΚ, σε έναν αγώνα που θα είναι πρόβα τελικού και θέλουμε να δούμε και άλλα θετικά πράγματα».

Καταλήγοντας, ο Έμερι υπογράμμισε: «Τώρα μας απασχολεί περισσότερο το Σούπερ Καπ, αλλά μπροστά μας έχουμε το πρωτάθλημα, το Champions League και το Κύπελλο Ισπανίας. Πέρυσι με την Ρεάλ δεν δείξαμε καλό πρόσωπο και φέτος θέλω να κάνουμε κάτι καλύτερο. Θέλω να γινόμαστε καλύτεροι τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Θέλω να πετύχουμε κάτι σημαντικό στην Τιφλίδα, αλλά χωρίς να ξεχνάμε πως αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι το πρωτάθλημα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: