Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Βενγκέρ: «Παίξαμε άμυνα γιατί...»

Το παιχνίδι άμυνας της Άρσεναλ δικαιολόγησε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά την κατάκτηση του Community Shield εις βάρος της Τσέλσι, τονίζοντας ότι η προϊστορία των αναμετρήσεων με τους «μπλε» έκανε ιδιαίτερο το ματς του «Γουέμπλεϊ» και οι παίκτες του νοιάστηκαν περισσότερο για τη διασφάλιση του σκορ, παρά για το επιθετικό παιχνίδι. 
Κληθείς να σχολιάσει τα λεγόμενα του Ζοσέ Μουρίνιο που δεν παρέλειψε να... πετάξει τα «καρφιά» του λέγοντας ότι η Άρσεναλ άλλαξε και «ξέχασε» τη φιλοσοφία της για επιθετικό ποδόσφαιρο, ο Αλσατός απάντησε:
«Δεν ξεχάσαμε καμία φιλοσοφία. Παίξαμε αμυντικά γιατί το παιχνίδι με την Τσέλσι ήταν ιδιαίτερο για εμάς και για τον τρόπο που προετοιμάστηκαν οι ποδοσφαιριστές μου λόγω της προϊστορίας μας. Μπορώ να πω ότι επί προσωπικού δεν με επηρέαζε το αρνητικό σερί που είχα σε ματς με την Τσέλσι, όμως όταν αυτό αναφέρεται κάθε φορά στις συνεντεύξεις Τύπου, τότε μπορεί να επηρεάσει την ομάδα μου. Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη και οι παίκτες μου έδειξαν μετά το 1-0 ότι νοιάστηκαν περισσότερο για την κατάκτηση της νίκης και του τίτλου παρά για τη διεύρυνση του σκορ...».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: