Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Σίριαλ χωρίς τέλος!!


Μάλαγα και Καρπάτι περιπλέκουν τα πράγματα για την μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ στη Λα Κορούνια, την ώρα που ο ΠΑΟΚ περιμένει καλύτερη πρόταση για την παραχώρηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Σίριαλ χωρίς τέλος
Πολλά είναι τα δημοσιεύματα στην Ισπανία (και όχι μόνο) για το μέλλον του Λούκας Πέρεθ, ο οποίος επιθυμεί να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και να παίξει στη Λα Κορούνια.

Εκτός από τα ισπανικά δημοσιεύματα, προέκυψε μία πληροφορία από την Αγγλία πως η Μπράιτον εξετάζει την περίπτωση του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Ωστόσο, σήμερα δύο νέα δημοσιεύματα περιπλέκουν ακόμα περισσότερα τα πράγματα στην υπόθεση του 28χρονου άσου.

Συγκεκριμένα, το ένα υποστηρίζει πως η Μάλαγα είναι η τελευταία ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λούκας, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί στην Primera Division.

Το άλλο έρχεται από τη Γαλικία και αναφέρει πως η Καρπάτι (που έχει το 15% των δικαιωμάτων του παίκτη) θα μπορούσε να… σαμποτάρει τη μεταγραφή, την ώρα που οι Θεσσαλονικείς φέρονται να αξιώνουν περισσότερα χρήματα για την παραχώρηση του Ισπανού άσου και για αυτό τον λόγο πήρε ειδική άδεια για να μιλήσει με τη διοίκηση της Ντεπορτίβο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: