Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

«Πρώτα Ντιν, μετά Μαζουακού η Ρόμα»

Ως εναλλακτική λύση φαίνεται πως εξετάζεται η περίπτωση του Αρτούρ Μαζουακού από τη Ρόμα, η οποία έχει σε πρώτο πλάνο τον Λούκας Ντιν για το αριστερό άκρο της άμυνας.

«Πρώτα Ντιν, μετά Μαζουακού η Ρόμα»
Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του αριστερού μπακ στη Ρόμα, η οποία φαίνεται πως έχει καταλήξει στους τρεις τελικούς υποψήφιους για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης στο ρόστερ της.

Ο ένας είναι ο Αρτούρ Μαζουακού του Ολυμπιακού, ο οποίος μαζί με τον Μπενουά Τρεμουλινάς της Σεβίλλης, εξετάζεται ως εναλλακτική λύση και πρώτος στόχος για τους «τζιαλορόσι» φέρεται να είναι ο Λούκας Ντιν της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο ιταλικός σύλλογος, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τους Γάλλους για τον 22χρονο μπακ, τον οποίο επιθυμούν να αποκτήσουν ως δανεικός και να μπει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Για την υπόθεση του Μαζουακού, οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι η Ρόμα δεν δίνει περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ και ο Ολυμπιακός δεν πέφτει από τα 15 εκατ. ευρώ και έτσι προέκυψε η λύση του Ντιν.

Όσον αφορά τώρα τον 30χρονου Τρεμουλινάς, είχε ακουστεί τον περασμένο Ιούνιο και τώρα επανήλθε εκ νέου στο προσκήνιο η περίπτωσή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: