Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Δεν «μασάει» από… Ζενίτ η Ρουμπίν (video)

Δεν «μασάει» από… Ζενίτ η Ρουμπίν (video)
Στο… καναβάτσο έριξε την πρωτοπόρο Ζενίτ μέσα στην Αγία Πετρούπολη, η Ρουμπίν Καζάν των Μαρκάνο και Ορμπαϊθ. Οι φιλοξενούμενοι, κάνοντας μάλιστα την ανατροπή, επικράτησαν με σκορ 2-1 και υποχρέωσαν τους πρωταθλητές Ρωσίας στην πρώτη τους φετινή ήττα μετά από έξι αγωνιστικές.

Η Ζενίτ άνοιξε το σκορ στο 25’ με τον Φεϊζούλιν, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η Ρουμπίν αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 52΄ κέρδισε πέναλτι, με τον Νάτσο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να ισοφαρίζει σε 1-1. Και είχε και συνέχεια… Στο 61’ ο Ερεμένκο με μια «βολίδα» από τα 25μέτρα έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος, «χαρίζοντας» ένα σπουδαίο διπλό για την ομάδα του κόντρα στη Ζενίτ.

Οι ηττημένοι παραμένουν-προσωρινά- στην πρώτη θέση έχοντας 13 βαθμούς, ενώ η ομάδα των πρώην «ερυθρολεύκων» ανέβηκε 2η με 12 βαθμούς. Ευκαιρία για την Σπάρτακ Μόσχας να σκαρφαλώσει στην κορυφή εφόσον επικρατήσει, καθώς με ένα παιχνίδι λιγότερο έχει εξίσου 12 πόντους στην τρίτη θέση.




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: