Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Ο εισαγγελέας «καίει» τον ΠΑΟΚ!!

Ο εισαγγελέας «καίει» τον ΠΑΟΚ
Άσχημα μαντάτα επιφύλασσε το απόγευμα του Σαββάτου στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, καθώς ενημερώθηκαν για την εισήγηση του εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση των επεισοδίων στο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης και ο πέλεκυς φαίνεται ιδιαίτερα βαρύς.

Ετήσιος αποκλεισμός με τριετή αναστολή, τρία παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών (όλα των φετινών ομίλων του Europa League) και 150.000 ευρώ πρόστιμο προβλέπει η εισήγηση. Τη Δευτέρα η εκδίκαση της υπόθεσης.

Σίγουρα οι Θεσσαλονικείς περίμεναν βαριά τιμωρία εν όψει της εκδίκασης της υπόθεσης την προσεχή Δευτέρα, ωστόσο αν «περάσουν» αυτά που προτείνει ο αρμόδιος εισαγγελέας, τότε το πλήγμα για το «Δικέφαλο του Βορρά» θα είναι δυσβάσταχτο.

Πιο συγκριμένα, ο ΠΑΟΚ απειλείται με ετήσιο αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τριετή αναστολή. Αν οι φίλοι του ΠΑΟΚ προβούν σε ανάλογες συμπεριφορές, τότε αυτό θα κοστίσει στην ομάδα τους μια ολόκληρη σεζόν, χωρίς ευρωπαϊκά παιχνίδια! Παράλληλα, σε περίπτωση πρόκρισης επί των Αυστριακών ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να δώσει και τα τρία παιχνίδια των ομίλων χωρίς τον κόσμο του, ενώ αν δεν τα καταφέρει κόντρα στη Ραπίντ, η ποινή θα ισχύσει για την επόμενη σεζόν.

Τέλος, η πρόταση του εισαγγελέα κάνει λόγο για πρόστιμο 150.000 ευρώ, που αν μη τι άλλο είναι ένα πολύ υψηλό ποσό για το σύλλογο. Μάλιστα, ο εισαγγελέας φέρεται ιδιαίτερα «σκληρός», καθώς ανάλογη εισήγηση έκανε και για τη Ραπίντ Βιέννης, με μόνη διαφορά το ύψος του προστίμου, όπου ανέρχεται στα 75.000 ευρώ.

Πολύ δύσκολη θα είναι η απολογία του ΠΑΟΚ την ερχόμενη Δευτέρα, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας αντιλαμβάνονται πλήρως ότι έχει διαμορφωθεί μια αρνητική κατάσταση. Παρόλα αυτά, θα προσπαθήσουν να μειώσουν τουλάχιστον τους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: