Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Της λείπει το... κανόνι!!

Η Άρσεναλ είχε ευκαιρίες, αλλά την μπάλα στα δίχτυα δεν μπόρεσε να την στείλει και έτσι έμεινε στο 0-0 με την Στόουκ στο «Μπριτάνια».
Της λείπει το... κανόνι
Φαίνεται ότι η Άρσεναλ χρειάζεται ακόμη χρόνο για να ξεπεράσει την αποχώρηση του Φαν Πέρσι. Οι «κανονιέρηδες» με το 0-0 της πρεμιέρας με την Σάντερλαντ, «κόλλησαν» και πάλι στο μηδέν, αυτή τη φορά στο «Μπριτάνια» με την Στόουκ, παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο Βενγκέρ έκανε κάποιες εκπλήξεις στην ενδεκάδα, με τον Μανόνε να κάθεται κάτω από τα δοκάρια και τους Ζιρού, Ποντόλκσι και Ζερβίνιο στην επίθεση, με τον τελευταίο να προσφέρει ελάχιστα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να σκοράρουν, όμως το γκολ του Γουόλτερς σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στη συνέχει έγινε η φάση που ίσως να είχε κρίνει και το παιχνίδι. Ο Ποντόλσκι μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, ο Γουίλκινσον έπεσε στα πόδια του με το κεφάλι (!) και φαίνεται να βρίσκει την μπάλα με το χέρι. Ο Μέισον και οι βοηθοί του, όμως, δεν είδαν κάτι, το πέναλτι και η κόκκινη δεν δόθηκαν ποτέ και το παιχνίδι συνεχίστηκε. Με τους Αρτέτα, Ντιαμπί και Καθόρλα να είναι πολύ καλοί, η Άρσεναλ προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων, που απείλησαν ελάχιστα και κυρίως στην επανάληψη.
Ο Μπέγκοβιτς ήταν σταθερός στα μακρινά σουτ των παικτών του Βενγκέρ, με τους Καθόρλα και Ποντόλσκι να απειλούν. Στο δεύτερο μέρος Κράουτς και Γουόλτερς είχαν τις μοναδικές ευκαιρίες για την Στόουκ, με τους «κανονιέρηδες» να ανεβάζουν ρυθμό, όμως μέχρι το 70' να μην απειλούν τον Μπέγκοβιτς με αξιώσεις. Σε ένα 10', όμως, Ζιρού, Αρτέτα και Ντιαμπί απείλησαν, με τον Βενγκέρ να ρίχνει στο παιχνίδι Γουόλκτο και Τσέιμπερλεϊν, με αποτέλεσμα η Άρσεναλ να ανεβάσει ταχύτητα.
Ο δεύτερος και ο Ράμσεϊ προσπάθησαν να ανοίξουν χωρίς επιτυχία το σκορ, με τον Ζιρού να κάνει απίστευτη προσπάθεια στο 90' να κρεμάσει τον Μπέγκοβιτς από τα 30 μέτρα, την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ και τον Βενγκέρ να του φωνάζει γιατί δεν έδωσε την μπάλα στον Ράμσεϊ που έκανε την κούρσα στην αντεπίθεση της Άρσεναλ! Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και με τον Καθόρλα κορυφαίο για ακόμη ένα παιχνίδι οι Λονδρέζοι έμειναν για δεύτερο σερί παιχνίδι στο 0-0...
Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: