Η Λιόν ανακοίνωσε την απόκτηση του Στιντ Μαλμπράνκ, που πέρυσι είχε αποφασίσει να αποσυρθεί, ενώ ο Φαμπιάν Μονσόν θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, με τον Πιε να παραχωρείται στη Νις.
Ο Μαλμπράνκ επιστρέφει στη Λιόν μετά από 11 ολόκληρα χρόνια, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν. Ο 32χρονος μέσος το προηγούμενο καλοκαίρι είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Σεντ Ετιέν, επιστρέφοντας στην Γαλλία μετά από 10 χρόνια παρουσίας στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως την τελευταία στιγμή αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση! Έναν χρόνο μετά ξεκινήσε προπονήσεις με την Λιόν, η οποία πείστηκε ότι είναι σε θέση να προσφέρει και ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Εκτός από τον Μαλμπράνκ, η Λιόν συμφώνησε και με τη Νις για την απόκτηση του Φαμπιάν Μονσόν, που θα είναι ο αντικαταστάτης του Αλί Σισοκό στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Αργεντίνος μπακ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τους «λιονέ». Το αντίθετο δρομολόγιο θα ακολουθήσει ο Ζερεμί Πιε, χωρίς ακόμη να γίνει γνωστό το συνολικό κόστος της μεταγραφής.


πηγή: gazzetta.gr