Έτοιμη να ολοκληρώσει τις κινήσεις της με μία εντυπωσιακή μεταγραφή είναι η Φιορεντίνα. Οι Βιόλα ήρθαν σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έναντι του ποσού των 5 εκατ. ευρώ!
Μία ανάσα από την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ βρίσκεται η Φιορεντίνα. Όπως αναφέρει το Sky Italia  και συγκεκριμένα ο ειδικός στις μεταγραφές Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η ομάδα της Φλωρεντίας έφτασε σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Ο πρόεδρος των Βιόλα, Αντρέα Ντέλα Βάλε, με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Ουντινέζε είχε δηλώσει ότι την επόμενη εβδομάδα στην Φλωρεντία θα έρθει ένας σπουδαίος επιθετικός και όπως φαίνεται αυτός βρίσκεται ήδη στον δρόμο προς το «Αρτέμιο Φράνκι».

Συγκεκριμένα η Φιορεντίνα ήρθε σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με τους «κόκκινους διαβόλους» να βάζουν στα ταμεία τους το ποσό των 5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον Βούλγαρο σέντερ φορ.

Πλέον, αυτό που απομένει είναι να τα βρει και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ο οποίος μετά και την απόκτηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι δεν έχει μέλλον στο «Ολντ Τράφορντ» και ψάχνει ομάδα όπου θα αγωνίζεται βασικός. Εάν κι εφόσον η Φιορεντίνα αποκτήσει τον Μπερμπάτοφ ενισχύεται απίστευτα στην προσπάθεια που κάνει να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών μετά από δύο άσχημα χρόνια.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα του Βιτσέντζο Μοντέλα έχει εντυπωσιάσει στο φετινό μεταγραφικό παζάρι έχοντας φέρει στην Φλωρεντία ποδοσφαιριστές όπως οι Ακουιλάνι, Μπόρχα Βαλέρο, Γκονζάλο Ροντρίγκες, Ελ Χαμνταουί, Φερνάντες, και Βιβιάνο.


πηγή: gazzetta.gr