Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Βιλανόβα: «Ο καλύτερος πορτιέρο στον κόσμο ο Βαλντές»

Βιλανόβα: «Ο καλύτερος πορτιέρο στον κόσμο ο Βαλντές»
Την άποψη πως ο Βίκτορ Βαλντές είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο εξέφρασε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα.

Μάλιστα, ο 42χρονος τεχνικός τόνισε πως εδώ και χρόνια είχε να περάσει από τα γκολπόστ των «μπλαουγκράνα» ένας πορτιέρο που να έχει το ταλέντο του 30χρονου γκολκίπερ.

«Με εκπλήσσει το γεγονός πως οι άνθρωποι μπορούν να ασκήσουν τόσο σκληρή κριτική σε έναν τερματοφύλακα όπως ο Βίκτορ Βαλντές, ο οποίος και στις τρεις κατακτήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα, είχε σημαντικό ρόλο. Πιστεύω πως είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας που υπάρχει αυτή την στιγμή στον κόσμο, ενώ είναι από τους καλύτερους που έχουν φορέσει τη φανέλα του συλλόγου εδώ και αρκετά χρόνια», ήταν τα λόγια του Βιλανόβα.

Μάλιστα, ο 42χρονος τεχνικός τόνισε πως ο Βαλντές για το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παρουσιαστεί έτοιμος: «Σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας ήταν σε εκπληκτική κατάσταση. Ωστόσο, δεν πιστεύω πως το λάθος που έκανε στο δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε τον έχει επηρεάσει ψυχολογικά, καθώς διαθέτει δυνατό χαρακτήρα και θα είναι έτοιμος για το ματς της Μαδρίτης».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: