Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

«Δεν πάει πουθενά ο Γιόβετιτς»!!

«Δεν πάει πουθενά ο Γιόβετιτς»
Κάτοικος Φλωρεντίας για τουλάχιστον ένα ακόμη χρόνο θα παραμείνει ο Στέφαν Γιόβετιτς, σύμφωνα με τον Αντρέα Ντελά Βάλε. Ο εκ των ιδιοκτητών της Φιορεντίνα επεσήμανε ότι ο Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός δε θα φύγει από το «Αρτέμιο Φράνκι» την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο εκ των ισχυρών ανδρών των «βιόλα» δεν έκρυψε την επιθυμία του συλλόγου να κρατήσει τον 23χρονο άσο και παρέπεμψε στο επόμενο καλοκαίρι όποιον ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

«Ο Γιόβετιτς θα μείνει σίγουρα μαζί μας φέτος. Του τόνισα ότι σε εννιά μήνες θα κάτσουμε και θα συζητήσουμε τι θα γίνει με το ποδοσφαιρικό του μέλλον», δήλωσε στη «Gazzetta dello Sport» και συνέχισε:

«Γνωρίζει την αποδοχή και την αγάπη που του τρέφει ο κόσμος εδώ στη Φλωρεντία και σίγουρα είναι ένας καλός οιωνός για αυτόν να παραμείνει στο σύλλογο».

Αυτές οι δηλώσεις έρχονται μόλις μια μέρα μετά τα δύο γκολ που πέτυχε ο Γιόβετιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Ουντινέζε και χάρισε τη νίκη στη Φιορεντίνα με 2-1 στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται πως για τον Μαυροβούνιο μεσοεπιθετικό έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του η Μάντσεστερ Σίτι, κυρίως , και η Γιουβέντους.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: