Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Κατεβαίνει «κομπλέ» Αθήνα!!

Κατεβαίνει «κομπλέ» Αθήνα
Τους 20 ποδοσφαιριστές που θα κατηφορίσουν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Νέα Σμύρνη για την πρεμιέρα του Άρη κόντρα στον Πανιώνιο την προσεχή Δευτέρα, ανακοίνωσε ο Μάκης Κατσαβάκης μετά την προπόνηση του Σαββάτου.

Ο Έλληνας τεχνικός άφησε έξω τον Γιάννη Γκέσιο, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ εκτός έμειναν και οι ανέτοιμοι Κοέλιο, Ψυχογιός και Αγγελούδης.

Την Κυριακή το απόγευμα παίκτες και τεχνικό τιμ θα «πετάξουν» από τη βάση τους για την πρωτεύουσα για να δώσουν την επόμενη ημέρα το πρώτο τους παιχνίδι στη φετινή Σούπερ Λίγκα. Ο Κατσαβάκης δεν πήρε μαζί του τον Γκέσιο και αποτελεί μια μίνι έκπληξη, χωρίς δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και πιθανώς κρούει το «καμπανάκι».

Στα ευχάριστα της ημέρας, ο νεοαποκτηθείς Νούνο Κοέλιο πήγε για πρώτη φορά στο προπονητικό κέντρο των «κιτρίνων», όπου είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες και μάλιστα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά, η αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Διούδης, Πουλίδο, Αντωνιάδης, Ασλανίδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Καζναφέρης, Κανούλας, Καπετάνος, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος και Τσουκάνης.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: