Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

«Να μην φοβηθούμε την Τούμπα…»

Να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός είναι ο φετινός στόχος του Πανθρακικού, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος, που σημείωσε για το σημερινό ματς με τον ΠΑΟΚ, πως η κούραση θα παίξει ρόλο.
«Να μην φοβηθούμε την Τούμπα…»
«Είμαστε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παλεύει πάντα για το θετικό αποτέλεσμα, σε οποιαδήποτε έδρα κι αν αγωνίζεται»,ήταν το πρώτο σχόλιο τού Σαρακατσάνου μιλώντας στη Novaκαι συμπλήρωσε για την ομάδα του:

«Εγιναν προσθήκες έμπειρων παικτών στην ομάδα μας, αλλά κι έμειναν αρκετοί ποδοσφαιριστές από την προηγούμενη σεζόν. Είναι πρόκληση για μας να σταθούμε επάξια στην κατηγορία και να μην είμαστε περαστικοί από αυτήν».

Για το σημερινό παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, υπογράμμισε: «Οι παίκτες τού ΠΑΟΚ θα έχουν τρία επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, ενώ για μας θα είναι το πρώτο. Ενδεχομένως να παίξει ρόλο η κόπωση τού ΠΑΟΚ, όμως όλα αυτά είναι φιλολογικά… Τα πάντα ξεχνιούνται όταν μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο. Eίναι μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Θα παίξουμε ποδόσφαιρο και θα διεκδικήσουμε ό, τι καλύτερο.
Ο ΠΑΟΚ θα έχει ώθηση από το κοινό στην Τούμπα, όμως πιστεύω ότι το κλειδί της αναμέτρησης θα είναι να μη φοβηθούμε εμείς το ματς, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μην αγωνιστούμε αμυντικά θέλοντας το βαθμό της ισοπαλίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: