Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Εμφύλιος στους οπαδούς της Μπόκα!!

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με αίμα! Εμφύλιος ξέσπασε στις τάξεις τους, με δύο αντιμαχόμενες πλευρές να μάχονται για την ηγεσία στους φιλάθλους της λαοφιλούς ομάδας απο το Μπουένος Αϊρες.
Εμφύλιος στους οπαδούς της Μπόκα!
Οι δύο αντιμαχόμενες «φράξιες» των «barras bravas» αποφάσισαν να λύσουν τους λογαριασμούς τους με τα όπλα και έδωσαν ραντεβού στην πόλη Σάντα Φε, πριν από το παιχνίδι της ομάδας τους με την τοπική Ουνιόν, στο πλαίσιο της 14ης ημέρας του πρωταθλήματος Αργεντινής.
Τέσσερις τραυματίες, από τους οποίους οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, είναι ο δραματικός απολογισμός στην ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ανεγκέφαλων οπαδών της Μπόκα, οι οποίοι έχυσαν το αίμα τους διεκδικώντας τον έλεγχο των φιλάθλων της ομάδας. Η αστυνομία, μάλιστα, αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τις ειδικές δυνάμεις της για να μπορέσει να σταματήσει τον «εμφύλιο» των «barras bravas».
Οι αντίπαλες αυτές «μαφίες» των κερκίδων μάχονται για τον κερδοφόρο έλεγχο σημείων όπως το πάρκινγκ γύρω από το στάδιο της ομάδας, των πάγκων πώλησης σουβενίρ της ομάδας κ.λπ., με αποκλειστικό στόχο φυσικά, το κέρδος.
Πηγή: thesporters.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: