Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Και άλλη απολογία για ΠΑΟΚ...!!

H UEFA κάλεσε σε απολογία αύριο τον ΠΑΟΚ με αφορμή τα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης στην Τούμπα και σε δεύτερη απολογία (για την προσεχή Παρασκευή) για το «financial fair play»...
Και άλλη απολογία για ΠΑΟΚ...
Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι μόνο τυχαία δεν είναι η διπλή κλήση τού Δικεφάλου για να απολογηθεί στις αρμόδιες επιτροπές της UEFA, αύριο για τα επεισόδια στο ματς με την Ραπίντ και την προσεχή Παρασκευή στο πλαίσιο του «financial fair play» για τον έλεγχο που ήταν προγραμματισμένος να γίνει για ληξιπρόθεσμες οφειλές τού Ιουνίου.
Η παραπάνω εξέλιξη προκαλεί ανησυχία στις τάξεις των παραγόντων τού ΠΑΟΚ, μια κι αισθάνονται ότι τούς έχουν βάλει σε κλοιό...
Αυτή η κλήση για την Παρασκευή προκάλεσε εύλογα απορίες και ανησυχία, διότι αν η UEFA θέλει να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας χρησιμοποιώντας την περίπτωση του ΠΑΟΚ, μπορεί να τον αποκλείσει από την Ευρώπη άμεσα μόνο μέσω της διαδικασίας τήρησης του financial fair play, καθώς η ποινή για τα επεισόδια της Πέμπτης, θα είναι με αναστολή.
Πάντως σε ό, τι αφορά στα οικονομικά, ήδη (με την ανάληψη του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Ιβάν Σαββίδη) έχουν γίνει μεγάλα βήματα βελτίωσης τού προφίλ της ομάδας.
Ουσιαστικά, ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα πρόβλημα, καθώς τα χρήματα, που μπήκαν στην ΠΑΕ μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου βοήθησαν σ΄ αυτή την κατεύθυνση, ωστόσο τυπικά, αν η UEFA θέλει, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: