Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Τσιώλης: «Μεγάλη νίκη, αλλά…»


Τσιώλης: «Μεγάλη νίκη, αλλά…»
Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στον Σάκη Τσιώλη η νίκη (1-0) του Αστέρα Τρίπολης επί της ΑΕΚ, στην πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο τεχνικός των Αρκάδων κράτησε μόνο τους τρεις βαθμούς, καθώς είχε παράπονα από την εμφάνιση των παικτών του, ενώ στη συνέχεια άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης ενός επιθετικού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης:

«Για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε πως η θεωρία από την πράξη είναι δύσκολη και απέχει αρκετά. Θεωρητικά με τους μικρούς της ΑΕΚ ο Αστέρας δεν θα είχε πρόβλημα. Θεωρώ ότι ειδικά με το πάθος και τον ενθουσιασμό που έβγαλε η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, έπρεπε να είναι μπροστά στο σκορ. Για ακόμα μία φορά η ΑΕΚ απέδειξε ότι δεν είναι οι παίκτες, αλλά η φανέλα, η ιστορία, ο κόσμος της. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και αυτά τα τρία. Θα ήθελα να πραγματικά να ευχηθώ την ΑΕΚ δυνατή και να πρωταγωνιστήσει. Το έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω να βγάλει η προσπάθεια που γίνεται, με πρώτο τον Θωμά Μαύρο, να ανέβει ψηλά.

Για τον Αστέρα ήταν μεγάλη νίκη. Περιμέναμε να δούμε πρώτα την ΑΕΚ πως θα παίξει και χάσαμε πολλά μέτρα στην επίθεσή μας. Κάναμε τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα, το κρατάμε σαν βάση. Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες. Μιλάω από την 6η θέση και πάνω
».

Για το αν υπάρχει πίεση στον Αστέρα: «Σίγουρα. Αυξάνονται οι απαιτήσεις. Εδώ έχουμε να κάνουμε μία ομάδα που είναι οργανωμένη, καλή διοίκηση. Με όλες τις προϋποθέσεις να διεκδικήσει κάτι καλό. Μακάρι να προχωρήσουμε. Είναι ευκαιρία για τον Αστέρα. Κάθε Κυριακή όμως πρέπει να το αποδεικνύουμε. Σήμερα, θέλαμε τον Περόνε στην επίθεσή μας. Παρά την προσπάθεια που έκανε ο Μπακασέτας είχε πρόβλημα. Θα δούμε για έναν επιθετικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: