Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Χάβι Μαρτίνεθ: «Να βρεθεί γρήγορα λύση»

Χάβι Μαρτίνεθ: «Να βρεθεί γρήγορα λύση»
Σύντομα θέλει να λυθεί το θέμα της μεταγραφής του ή όχι στην Μπάγερν Μονάχου ο Χάβι Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός μεσοαμυντικός βρέθηκε πολύ κοντά στη μετακίνηση του στους Βαυαρούς το τελευταίο διάστημα αλλά οι διαπραγματεύσεις των Γερμανών με την Αθλέτικ Μπιλμπάο έχουν φτάσει σε αδιέξοδο.

Ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ του φετινού καλοκαιριού είναι και η μεταγραφή του 24χρονου άσου στην «Αλιάνζ Αρίνα» με τον παίκτη να φτάνει πολύ κοντά στο να γίνει κάτοικος Γερμανίας.

Η Μπάγερν φάνηκε διατεθειμένη να καταβάλει τη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή που φτάνει τα 40 εκατ. ευρώ στους Βάσκους αλλά η υπόθεση δεν έχει σημειώσει εξέλιξη το τελευταίο διάστημα, κάτι που αφήνει σε αμφιβολίες τον ίδιο για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

«Περιμένω και ανυπομονώ σύντομα να βρεθεί μια λύση. Δεν μπορώ να πω πολλά για την κατάσταση. Εξακολουθώ να προπονούμαι , να διατηρούμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω σύντομα να παρθεί μια απόφαση. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω», δήλωσε στη «Bild» και συμπλήρωσε:

«Έχω παρατηρήσει ότι τελευταία οι γερμανικές εφημερίδες είναι γεμάτες από λεπτομέρειες για εμένα και τη ζωή μου. Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει. Πάντως είναι πολύ όμορφο συναίσθημα ότι τόσοι άνθρωποι στη Γερμανία ενδιαφέρονται για μένα».

Πλέον απομένει να δούμε ποια θα είναι κατάληξη και αυτού του μεταγραφικού σίριαλ και το αν θα ολοκληρωθεί η πολύκροτη αυτή η μετακίνηση.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: