Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

«Θέλω να… παλιώσω στον ΠΑΟΚ»

Για το… όνειρό του που έγινε πραγματικότητα, για την επιθυμία να παραμείνει στον ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια, αλλά και για το βάρος της φανέλας με το Νο10 μίλησε ο νεαρός μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου», Δημήτρης Πέλκας.
«Θέλω να… παλιώσω στον ΠΑΟΚ»
«Με δουλειά κι υπομονή και με τη βοήθεια ορισμένων παραγόντων βρίσκομαι στην πρώτη ομάδα τού ΠΑΟΚ και θέλω κάποια στιγμή να γίνω από τους παλιότερους ποδοσφαιριστές στο σύλλογο…», είπε αρχικά στη Nova.

Και συνέχισε: «Ότι από μικρός παρακολουθούσα τον ΠΑΟΚ,. Ο πατέρας μου με πήγαινε στο γήπεδο και το πρώτο όνειρό μου ήταν να βρεθώ στην πρώτη ομάδα. Μετά έγινε πραγματικότητα και το δεύτερο, δηλαδή να κάνω ντεμπούτο στην Τούμπα…».

Όσον αφορά την εμπιστοσύνη του Δώνη, σχολίασε: «ο προπονητής μάς πιστεύει πολύ, μια κι υπάρχουν αρκετοί νεαροί παίκτες στην ομάδα. Στο τέλος της χρονιάς θέλουμε να πετύχουμε ό, τι το  καλύτερο και να βοηθήσουμε κι εμείς οι νεαροί».

Σε ερώτηση για τη φανέλα με το Νο10 που του έδωσε ο προπονητής του, ο μικρός απάντησε: «Είναι μια βαριά φανέλα, την οποία φορούσαν παίκτες όπως ο κ. Κούδας, ο κ. Τουρσουνίδης κ.α. Με τον καιρό θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να την φοράω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: