Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Τα λένε οργανωμένοι-διοίκηση ενόψει Βιέννης!!

Ο ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει την υπόθεση της απολογίας για τα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης και ταυτόχρονα να ετοιμαστεί για την εκδρομή της ερχόμενης Πέμπτης. Γι’ αυτό σήμερα το απόγευμα γίνεται στην Τούμπα μεγάλη σύσκεψη ΠΑΕ – οργανωμένων οπαδών.
Τα λένε οργανωμένοι-διοίκηση ενόψει Βιέννης
Στην σύσκεψη θα συζητηθεί το σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και σχετίζει τα γεγονότα του πρώτου αγώνα και την πιθανή βαριά τιμωρία, με την παρουσία ΠΑΟΚτσήδων στο δεύτερο παιχνίδι.
Όλοι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ αν τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού, η οποία θα είναι με αναστολή. Και με την αναστολή στην… πλάτη του, θα πρέπει να πάει ο ΠΑΟΚ σε τρεις ημέρες για να παίξει με την Ραπίντ!
Οι σκέψεις και τα ενδεχόμενα είναι πολλά. Σαφώς έχει λόγο η ΠΑΕ που θα προτείνει λύσεις (ξέρουν όλοι στον ΠΑΟΚ ότι όταν οργανώνονται καλά όλα πηγαίνουν σωστά) σαφώς έχουν λόγο οι οπαδοί, αλλά…
Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι εδώ και λίγες ημέρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει και ιδιοκτήτη… Και ο δικός του τελευταίος λόγος μετράει σε πάρα πολλά θέματα.
Μέχρι στιγμής γι’ αυτή την εκδρομή έχουν ετοιμαστεί οκτώ λεωφορεία από την Θεσσαλονίκη, ενώ εισιτήρια έχουν πάρει και 200 περίπου ΠΑΟΚτσήδες από την Γερμανία. Ανησυχία θα πρέπει να προκαλεί το γεγονός ότι δίπλα στην κερκίδα που θα βρεθούν οι ΠΑΟΚτσήδες, οι Αυστριακοί έχουν διαθέσει εισιτήρια μέσω διαδικτύου, εισιτήρια που κανείς δεν ξέρει σε ποια χέρια έχουν καταλήξει…
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: