Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Κάθε αρχή και δύσκολη...!!

Κάθε αρχή και δύσκολη...
Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τον ΠΑΣ Γιάννινα και η «πρώτη» της ιστορίας του Πλατανιά στα… σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου είχαν άγχος, πάθος και διάθεση αλλά όχι γκολ.

Το 0-0 στο οποίο έμειναν οι δύο ομάδες στους «Ζωσιμάδες» αφήνει ελαφρώς παραπονεμένους τους γηπεδούχους, που είχαν δύο-τρεις καλές στιγμές για να σκοράρουν, με τον Κηπουρό, όμως, να τους λέει «όχι».



Ο ΠΑΣ ξεκίνησε πιο καλά στην αναμέτρηση και προσπάθησε να επιβάλει από την αρχή τον ρυθμό του, έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας. Η πρώτη φάση του αγώνα, όμως, ανήκε στον Πλατανιά με την κεφαλιά του Αναστασάκου στο 8ο λεπτό, να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν και διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για πέναλτι του Κανακούδη πάνω στον Ίλιτς. Ο αμυντικός της ομάδας των Χανίων σήκωσε πολύ ψηλά το πόδι και βρήκε στο πρόσωπο τον επιθετικό του ΠΑΣ την ώρα που επιχείρησε να απειλήσει με κεφαλιά. Οι Γιαννιώτες αύξησαν την πίεσή τους και απείλησαν με τον Τζάνη στο 43’ , με τον Κηπουρό να απεκρούει τη μπάλα. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Στο 54ο λεπτό ο ΠΑΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Κηπουρό να λέει και πάλι «όχι», αυτή τη φορά σε σουτ του Ντε Βινσέντι. Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους, χωρίς ωστόσο, να μπορέσουν να δημιουργήσουν κάποια απειλητική φάση μπροστά στην εστία του Πλατανιά, με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.





ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεκρούς, Ντάσιος (85' Κεϊτά), Πάντος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Πατσατζόγολου (78' Τσουκαλάς), Τζάνης (64' Βίλα), Γεωργίου, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Ποτουρίδης, Κάλαϊζιτς (71' Γκονζάλες), Αγκιλέρα, Αναστασάκος (90' Μιρτσέτα), Μαραγκουδάκης, Ουκάρ, Ουντότζι (90' Μαρτσάκης) 


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: