Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Κι όμως, η ΑΕΚ νίκησε!!

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει για την εικόνα της ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τριπολής και για τα πιτσιρίκια της «Ένωσης» που «μάτωσαν» τον αντίπαλο με το πάθος και τον ενθουσιασμό τους.
Κι όμως, η ΑΕΚ νίκησε!
Νίκη του Αστέρα περίμενα στο ΟΑΚΑ! Οχι έτσι, όμως. Την περίμενα άνετη ως προϊόν υπεροχής της ομάδας του Σάκη Τσιώλη μέσα στο γήπεδο.

Ηρθε από μία γκέλα του Κωνσταντόπουλου. Τέτοια γκέλα που θα αναλογούσε στους πιτσιρικάδες και όχι στον πιο πεπειραμένο παίκτη της ομάδας.

Αντί λοιπόν ο Αστέρας να επιβληθεί και να κυριαρχήσει, τα νεαρά κομάντο του Βλάχου, του έκοψαν την ανάσα με το αδιάκοπο τρέξιμο και το συνεχές μαρκάρισμα.

Υπήρχε, να το αναγνωρίσουμε και μια στοιχειώδης κυκλοφορία της μπάλας, μια κάποια οργάνωση παιχνιδιού. Μη ζητάμε τώρα σπουδαία πράγματα. Αυτά θα έρθουν με τα παιχνίδια σε χρόνο εύθετο. Επί του παρόντος ο Βλάχος έχει να δίνει συγχαρητήρια για τον ηρωϊσμό και την αυταπάρνηση.

Οι νεαροί παίκτες της «Ενωσης» αντί να μπουν «ψαρωμένοι», ήταν αυτοί που «μάτωσαν» τον αντίπαλο με το πάθος και τον ενθουσιασμό τους. Τον πίεσαν ψηλά, του έκλεψαν την μπάλα και δοκίμασαν με σουτ έξω από την περιοχή να τον αιφνιδιάσουν.

Ο κόσμος γρήγορα αντιλήφθηκε την προσπάθεια και ανταποκρίθηκε με χειροκροτήματα και ιαχές. Βοήθησε τους νεαρούς. Ετσι, συνεχίζοντας να βοηθά και να ενθαρρύνει, θα συμβάλει στην ενηλικίωσή τους. Κι όταν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές και βρεθεί η νέα ισορροπία, οι νίκες δεν θα είναι μόνο σε ηθικό, αλλά και σε βαθμολογικό επίπεδο...
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: