Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Στήριξη σε Μπενζεμά από την γαλλική ομοσπονδία!!

Την απόλυτη στήριξη του προέδρου της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας έχει ο Καρίμ Μπενζεμά, με τον Νοέλ Λε Γκρετ να επικαλείται το τεκμήριο της αθωότητας για τον Γάλλο επιθετικό.

Στήριξη σε Μπενζεμά από την γαλλική ομοσπονδία
Σάλος έχει προκληθεί στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Γαλλίας, σχετικά με την υπόθεση της φερόμενης συμμετοχής του Καρίμ Μπενζεμά στον «ροζ» εκβιασμό του Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, που επέστρεψε στην Ισπανία μετά την κράτηση του από την αστυνομία των Βερσαλλιών και την κατάθεση του στην εισαγγελία, φαίνεται πάντως πως έχει την απόλυτη στήριξη της ποδοσφαιρική ομοσπονδίας της πατρίδας του.

Ο πρόεδρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρετ, μιλώντας για την πολύκροτη υπόθεση, στάθηκε στο τεκμήριο της αθωότητας του Μπενζεμά, από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει αποδειχθεί τίποτα, τονίζοντας πως ο παίκτης των «τρικολόρ» δεν μπορεί να κριθεί με αυστηρότητα, αφού τίποτα δεν τον καθιστά ένοχο.

«Η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στην διαδικασία της έρευνας. Υπάρχει ακόμα το τεκμήριο της αθωότητας. Δεν μπορούμε εμείς να πάρουμε αποφάσεις πιο γρήγορα από τη δικαιοσύνη» τόνισε ο ισχυρός άνδρας του γαλλικού ποδοσφαίρου, που περιμένει τις κινήσεις και τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, πριν αποφασίσει για το ποδοσφαιρικό μέλλον του παίκτη στην εθνική. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: