Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Παρελθόν από τον Ατρόμητο ο Πέτρος Καπράλος!!

Παρελθόν αποτελεί από τον Ατρόμητο ο επί μία 10ετία και πλέον γιατρός της ομάδας, Πέτρος Καπράλος, που ήταν το παλαιότερο μέλος του αγωνιστικού τμήματος.

Παρελθόν από τον Ατρόμητο ο Πέτρος Καπράλος

Ο διακεκριμένος επιστήμονας βρισκόταν στον πάγκο και στο ματς κόντρα στον Ηρακλή που αποτέλεσε και τον τελευταίο του αγώνα με τα «κυανόλευκα».

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά το ορθοπαιδικό/χειρουργό Πέτρο Καπράλο για την πολυετή συνεργασία!

O Πέτρος Καπράλος εργάστηκε στην ομάδα μας με συνέπεια και επιστημονική κατάρτιση από την πρώτη μέρα της επιστροφής της στην Α’ Εθνική ( Αύγουστος του 2005) με την ιδιότητα του Γιατρού του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία», αναφέρει η ανακοίνωση της περιστεριώτικης ΠΑΕ.

Από την πλευρά του, το δικό του μήνυμα έστειλε ο ίδιος ο Πέτρος Καπράλος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί παίκτες του Ατρόμητου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον πρώην -πλέον- γιατρού της ομάδας, δείγμα της άρτιας μεταξύ τους συνεργασίας.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πέτρου Καπράλου:

«Eίναι δύσκολο να περιγράψει κανείς δέκα χρόνια άψογης συνεργασίας, όταν μάλιστα σε αυτά περιλαμβάνονται τόσο έντονες συγκινήσεις. Τι να πρωτοθυμηθώ....

Ένας υποβιβασμός, πέντε europa league, δύο τελικοί κυπέλλου (ο ένας δεν έληξε ποτέ), μια τρίτη θέση στην κανονική περίοδο...
Αδρεναλίνη στα ύψη σε ένα μακρύ, μαγευτικό, οικογενειακό ταξίδι.

Πείσμα, φιλότιμο και επιμονή... Πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα, ίσως κι αυτά να ήταν το μυστικό μας που επί έτη είχαμε τα καλύτερα στατιστικά για τις πιο γρήγορες εντάξεις μετά από μυϊκούς τραυματισμούς.........

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα: τους διοικητικούς, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, αλλά ειδικότερα την οικογένεια Σπανού για την εμπιστοσύνη που τρέφει στο πρόσωπό μου.

Δεν θα μπορούσα να μην αφήσω για το τέλος, τους φυσικοθεραπευτές μου και τον επιστημονικό μου πατέρα.Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου η ομάδα μας να πετύχει ακόμα πιο πολλά.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΓΙΝΕΣΑΙ!!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: