Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Ρόμπινσον: «Είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα»

Χαρούμενος που συνεχίζει στην καριέρα του στην Ελλάδα δήλωσε ο Τζάστιν Ρόμπινσον, τονίζοντας πως στόχος του είναι να συμπεριληφθεί στους καλύτερους γκαρντ της Α1.

Ρόμπινσον: «Είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα»
Απόλυτα ικανοποιημένος με την παραμονή του στην Ελλάδα δήλωσε ο Τζάστιν Ρόμπινσον. Ο διεθνής Βρετανός των Τρικάλων, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Κολοσσό Ρόδου, τόνισε πως στόχος των Θεσσαλών είναι να μπουν στα playoffs, ενώ όσον αφορά τους δικούς του είναι να συμπεριληφθεί στους κορυφαίους γκαρντ της Α1.

«Στην Ελλάδα όλα είναι ωραία και δεν έχω κανένα παράπονο μέχρι τώρα. Νιώθω άνετα τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην χώρα. Ξέρω πως μπορώ να περιμένω περισσότερα φέτος», δήλωσε αρχικά ο Τζάστιν Ρόμπινσον στην ιστοσελίδα «gbbasketball.com» και πρόσθεσε:

«Είμαι χαρούμενος που έχω μαζί μου τον Σόκο, καθώς είναι κάποιος που γνωρίζω και μπορώ να περάσω χρόνο μαζί του και έξω από το παρκέ. Είχαμε γνωριστεί πριν από μερικά χρόνια, αλλά φέτος το καλοκαίρι με την εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας ήρθαμε πιο κοντά. Προσωπικοί μου στόχοι είναι να γίνω ένας από τους καλύτερους γκαρντ του πρωταθλήματος και απλά να είμαι σταθερός όλη τη χρονιά. Οι στόχοι της ομάδας είναι να φτάσουμε στα playoffs και να δείξουμε στον κόσμο ότι μπορούμε να παίξουμε στο υψηλό επίπεδο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: