Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

«Είναι ονειρικό το ξεκίνημα μας, αλλά…»

Απολύτως ικανοποιημένος από την εκκίνηση του Φωστήρα εμφανίστηκε ο τεχνικός του, Κώστας Ψυρρόπουλος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6, αλλά τόνισε ότι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα για να αντέξει.

«Είναι ονειρικό το ξεκίνημα μας, αλλά…»
Ο Φωστήρας έχει μπει πολύ καλά στη φετινή σεζόν, καθώς έχει έξι νίκες και μια ισοπαλία στον τέταρτο όμιλο της Γ’ Εθνικής και ο προπονητής του, Κώστας Ψυρρόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 χαρακτήρισε ονειρικό το ξεκίνημα, βάσει των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί. Παράλληλα, σχολίασε ότι δεν θα αντέξει η ομάδα του Ταύρου αν δεν ενισχυθεί τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά μίλησε στην εκπομπή «Καμένοι στο Ζέσταμα» των Πέτρου Πολυχρονίδη, Μάνου Σπανόπουλου για:

-τις συνθήκες που επικρατούν στον σύλλογο: «Ήτανε δύσκολη η κατάσταση. Δεν υπήρχε ούτε προπονητικό υλικό, ούτε ρόστερ. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε τα απαραίτητα υλικά για να μπορούμε να δουλέψουμε, να έχουμε να ντύσουμε τους παίκτες. Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια και τίποτα δεν είναι τυχαίο».

-την πορεία του Φωστήρα στις πρώτες επτά αγωνιστικές: «Έχουμε κάνει τέσσερα δίπλα, είναι ονειρικό το ξεκίνημα. Δεν θα περίμενε κανείς ότι θα κάναμε τέτοιο συγκομιδή βαθμών. Δεν γίνεται να έχουμε το ένα πόδι στη μια βάρκα και το δεύτερο στην άλλη. Πρέπει να υπάρξει μια ενίσχυση στην ομάδα, θα αντέξουμε μέχρι τον Ιανουάριο και αν θέλουμε να δούμε κάτι άλλο θα πρέπει να υπάρξει ενίσχυση. Γίνονται κάποιες διεργασίες με ανθρώπους που ήταν και παλιότερα στην ομάδα. Για να ανταπεξέλθουμε χρειάζεται η επιπλέον βοήθεια. Περιμένουμε τις εξελίξεις. Εμείς, το τεχνικός τιμ και οι ποδοσφαιριστές είναι υπέρβαση. Γίνεται μια υγιή προσπάθεια από όλους. Δεν έχουμε κάνει κάτι σπουδαίο έως τώρα, έχει δρόμο το πρωτάθλημα και πρέπει να διατηρήσουμε τον χαρακτήρα μας».

-τα κοινά με την προηγούμενη θητεία του στον πάγκο του Φωστήρα: «Ήταν ίδιος ο τρόπος και τότε, πήραμε το κύπελλο της Αθήνας και ανεβήκαμε από τη Γ’ Εθνική στην Β’ Εθνική. Φθάσαμε και στους «16» του Κυπέλλου, αποκλείοντας τον Πανιώνιο. Είχε συνέχεια αυτή η ομάδα. Πήραμε κάποιους παίκτες από εκείνη τη φουρνιά των ποδοσφαιριστών και η ομάδα πάει καλά».

-την αγάπη του κόσμου και τους παίκτες που βγαίνουν από τα τμήματα υποδομής: «Ο κόσμος έχει αγάπη στην ομάδα και δεν αναγκάζεται κανείς να έρθει στο γήπεδο. Βγάλαμε δύσκολο πρόγραμμα και τότε, πραγματικά για να παίξεις στα ίσα μια ομάδα όπως τον Πανιώνιο ήταν ακατόρθωτο και μαζί με τις διακρίσεις που πετύχαμε, βγάλαμε ποδοσφαιριστές. Χρειάζεται μια σταθερότητα στην ομάδα και στις Ακαδημίες για να το πετύχεις αυτό. Πρέπει να έχεις και το σκάουτινγκ. Για να βγάλεις τέτοιους παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: