Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

«Θέλουμε και εμείς ξένο διαιτητή στο ντέρμπι»

Παρέμβαση της δικαιοσύνης στο θέμα της εγκληματικής οργάνωσης περιμένει ο Παναθηναϊκός,όπως δήλωσε ο διευθ.επικοινωνίας της ΠΑΕ,Στ. Γαρρής στον ΣΠΟΡ FM 94,6.«Ναι σε ξένους διαιτητές στο ντέρμπι»,είπε.

«Θέλουμε και εμείς ξένο διαιτητή στο ντέρμπι»

Κατέστησε σαφές πως ο πρόεδρος, Γιάννης Αλαφούζος, δεν επιθυμεί να κρίνονται τα πρωταθλήματα στα δικαστήρια, αλλά στο γήπεδο, ενώ πρόσθεσε πως οι «πράσινοι» επιθυμούν τον ορισμό ξένων διαιτητών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αφήνοντας αιχμές για τη στάση των «ερυθρόλευκων» στο περσινό παιχνίδι.




Αναλυτικά, ο Σταμάτης Γαρρής μίλησε στους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο για:

-τη δήλωση του Γ. Αλαφούζου πως το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια: «Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να κρίνεται το πρωτάθλημα στα δικαστήρια. Θέλει να κρίνονται όλα τα πρωταθλήματα πάντα στα γήπεδα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν μίλησε για προσφυγή του Παναθηναϊκού στα δικαστήρια, μίλησε βάσει πληροφοριών που κρίνει ότι έχει πως σύντομα ή όχι τόσο σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα της εγκληματικής οργάνωσης. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο ο Παναθηναϊκός έχει πει πως περιμένει από τη δικαιοσύνη να παρέμβει για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο κ. Αλαφούζος ξέρει πολύ καλά τι λέει, γιατί ξέρει τι μπορεί να γίνει αν τα πράγματα πάρουν το δρόμο που πρέπει να πάρουν».

-την πιθανότητα τοποθέτησης ξένων διαιτητών στο ντέρμπι: «Είναι λογικό να λέει ο Ολυμπιακός ότι αγαπά τους Έλληνες διαιτητές, άσχετα με το τι λένε τα Non papers που κυκλοφορούν. Δεν είναι κακό πού και πού κάπου να συμφωνούμε. Ιδού η Ρόδος… Ο Παναθηναϊκός συμφωνεί να έρθουν άμεσα ξένοι διαιτητές. Από αυτά που έχουμε δει στην Ελλάδα, τις αλλαγές στους πίνακες διαιτητών κλπ., προκύπτει πως κανείς δεν είναι ευχαριστημένος. Αν οι ίδιοι δεν είναι ευχαριστημένοι, γιατί να είναι ο Παναθηναϊκός; Δεν αποκλείω να στείλουμε τέτοιο αίτημα, αλλά στην ομοσπονδία άλλα λέμε κι άλλα διαβάζουν. Εμείς ζητάμε να έρθουν ξένοι διαιτητές, να γίνει η αρχή από το ντέρμπι στη Λεωφόρο και η ΕΠΟ μπορεί να εκμεταλλευτεί τον παχυλά αμειβόμενο κύριο Ντάλας για να φέρει τους κατάλληλους. Η ΕΠΟ τις προάλλες μας είπε ότι πλήττουμε την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος. Μπορεί να πει η ΕΠΟ τέτοιο πράγμα;».

-τα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Οι συζητήσεις έχουν αρχίσει ήδη, εσωτερικές και με τον κόσμο. Θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα από πέρσι. Θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε και τη συνεργασία του Ολυμπιακού. Ελπίζω να μην ανακαλύψουμε πάλι ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού μπορεί να ελέγχει τα δίχτυα όπως ο Περέιρα. Ο Μάρκο Σίλβα δεν φαίνεται τέτοιος τύπος. Όταν έχει συμφωνηθεί κάτι με την αστυνομία και τελικά γίνεται το ακριβώς αντίθετο, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να έχει ευθύνη σε αυτό».

-το πορτάκι στη «13» από το οποίο μπαίνουν στο γήπεδο οπαδοί: «Δεν ξέρω πόσο εύκολα ανοιγοκλείνει. Δεν νομίζω ότι έχει γίνει τόσες φορές. Και να μην άνοιγε το πορτάκι μετά το ματς με την Καμπάλα, θα μπορούσαν να βρουν χίλιους τρόπους κάποιοι να μπουν στο γήπεδο, ειδικά μετά το τέλος ενός αγώνα που χαλαρώνουν τα μέτρα. Έχουν γνώση οι φύλακες. Οι προσπάθειες που πρέπει να γίνουν θα γίνουν, αλλά δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος ότι σε 15.000 κόσμου δεν θα βρεθούν κάποιοι που θα παρασύρουν τους άλλους σε ανοησίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: