Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Πάρντο: «Να αδράξω την ευκαιρία»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Φελίπε Πάρντο με την πρώτη του κλήση στην ανδρική εθνική ομάδα της Κολομβίας, με τον εξτρέμ του Ολυμπιακού να τονίζει πως θα τα δώσει όλα για την καθιέρωση.

Πάρντο: «Να αδράξω την ευκαιρία»
Με ένα πλατύ χαμόγελο, παρά τις 23 ώρες που διήρκησε το ταξίδι του, έφτασε ο Φελίπε Πάρντο στο Σαντιάγκο για το ματς της εθνικής ομάδας της Κολομβίας με τη Χιλή.

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού δήλωσε -μεταξύ άλλων- χαρούμενος για την πρώτη του κλήση στο ανδρικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ενώ υποσχέθηκε πως θα δώσει τα πάντα ώστε να καθιερωθεί.

«Είμαι χαρούμενος γιατί έχω δουλέψει πολύ όλα αυτά τα χρόνια στην Ευρώπη, ενώ τα έχω δώσει όλα», δήλωσε αρχικά ο Φελίπε Πάρντο για την κλήση του στην εθνική Κολομβίας και πρόσθεσε για την παρουσία του στην Ελλάδα: «Από τότε που πήγα για πρώτη φορά στην Ευρώπη, παίζω στα άκρα. Ο Πορτογάλος προπονητής που έχω στον Ολυμπιακό με ήξερε από την Μπράγκα».

Για το τι έχει κερδίσει από την Ευρώπη: «Περισσότερη εμπειρία, ευφυΐα και ωριμότητα. Αλλά, το πιο σημαντικό είναι πως έχω γίνει καλύτερος ως άνθρωπος, που αυτό είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Το ήξερα πως με παρακολουθούσαν από την εθνική ομάδα. Το θέμα είναι να δουλέψω σκληρά και να αδράξω την ευκαιρία». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: