Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Σκανδαλώδης απουσία της Μπαρτσελόνα από τα βραβεία!!

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να έχει στις τάξεις της μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου και να σαρώνει τους τίτλους, όμως φαίνεται πως αυτό δεν είναι αρκετό για να πείσει ορισμένους.

Σκανδαλώδης απουσία της Μπαρτσελόνα από τα βραβεία!
Ούτε μια φορά δεν έχει καταφέρει ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα να πάρει τον τίτλο του Παίκτη του Μήνα στο ισπανικό πρωτάθλημα… Όσο κι αν λέμε πως το «τίκι-τάκα» των περασμένων ετών αποτέλεσε την επιτομή του ομαδικού παιχνιδιού στο οποίο τα πρόσωπα περνούν σε δεύτερη μοίρα, το στοιχείο αυτό είναι εντυπωσιακό.

Από το Σεπτέμβρη του 2013 που θεσπίστηκε, δεν βρέθηκε ούτε ένα μέλος των «μπλαουγκράνα» που να… γυαλίσει τόσο ώστε να το κατακτήσει. Και στο διάστημα αυτό, όπως και να το κάνουμε, Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ, Ινιέστα ή Τσάβι και τόσοι άλλοι, όλο και κάτι θα πέτυχαν μέσα στο γήπεδο που ίσως να άξιζε να ανταμειφτεί με μια τέτοια διάκριση.

Σε αυτό το διάστημα ο Μέσι έχει σημειώσει 73 γκολ στην Primera Division αλλά αυτό δεν έχει συγκινήσει κανέναν, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως Νεϊμάρ και Σουάρες φέτος που ο Αργεντινός είναι τραυματίας έχουν πετύχει 11 και 9 γκολ αντίστοιχα, είδαν τις πλάτες άλλων στα βραβεία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: