Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

«Περιμένουμε πολλά από τον Εσιέν»

Ο διευθ. επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Στ. Γαρρής, επιβεβαίωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως ο Μικαέλ Εσιέν είναι έτοιμος να μπει στις προπονήσεις της ομάδας. «Περιμένουμε όλοι πολλά από αυτόν», είπε.

«Περιμένουμε πολλά από τον Εσιέν»
Έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και σταδιακά να μπει στην ομάδα είναι ο Μικαέλ Εσιέν, όπως δήλωσε ο διευθ. επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Στ. Γαρρής στον ΣΠΟΡ FM 94,6.




 




Αναλυτικά, ο Σταμάτης Γαρρής μίλησε στους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο για:

-την κατάσταση του Εσιέν: «Σπάνια έχω πει για τον Εσιέν ότι θα μπει την τάδε ημερομηνία, θα πω πως είναι στην τελική φάση της επιστροφής του, άνευ απροόπτου. Όταν μιλάμε για σοβαρούς τραυματισμούς πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί. Μέσα στην εβδομάδα λογικά θα μπει στο πρόγραμμα κανονικά με την ομάδα και αυτό, αν όλα εξελιχθούν ομαλά, σημαίνει πως θα είμαστε σε θέση σχετικά σύντομα, δεν μιλάω για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα τον δούμε σε επίσημα παιχνίδια. Μιλάμε για έναν παίκτη που έχασε σχεδόν όλη την προετοιμασία, μετά έκανε χειρουργείο και δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους. Θέλει περισσότερο χρόνο».

-το αν έχει τεθεί θέμα αποδέσμευσής του αν δεν αγωνιστεί άμεσα: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη, ούτε γνωρίζω να έχει γίνει τέτοια συζήτηση. Απεναντίας, υπάρχει πρόθεση να δουν όλοι να παίζει ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο πόνταρε πολλά η ομάδα».

-το αν είχε εξεταστεί ο παίκτης προτού υπογράψει: «Πέρασε από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, όπως όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού».

-το αν τέθηκε θέμα ευθυνών για την επιλογή του Εσιέν: «Δεν νομίζω να τίθεται κανένα θέμα για τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο, ούτε χρειάζεται δημόσια στήριξη κανένας από τους δύο από τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Οι μεταγραφές που έχουν γίνει φέρουν τη σφραγίδα όλων των ανθρώπων της ομάδας. Εννοείται ότι οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη της εφαρμογής του μεταγραφικού σχεδιασμού είναι οι κ.κ Φύσσας και Βόκολος».

-την ψυχολογική κατάσταση του παίκτη: «Το ψυχολογικό πατατράκ που είχε πάθει πριν την επέμβαση και μετά το χειρουργείο είναι μεγάλο. Το δύσκολο διάστημα έχει περάσει, αντιλαμβάνεται και ο ίδιος όχι ότι σφίγγει ο κλοιός, αλλά ότι όλοι περιμένουν από αυτό. Ανάμεσά τους και ο νέος προπονητής, που γνωρίζει την αξία του και θέλει να φτιάξει μια πολύ πιο αξιόλογη ομάδα. Ο Εσιέν και στο 50% της απόδοσής του να βρεθεί θα κάνει πολύ μεγάλη διαφορά γιατί πρόκειται για παίκτη τεράστιας κλάσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: