Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Συγκεντρώθηκε υπό… Σκίμπε η Εθνική!!


Η εποχή Μίχαελ Σκίμπε άρχισε και τυπικά στην Εθνική με τη συγκέντρωση των διεθνών εν όψει των φιλικών με Λουξεμβούργο και Τουρκία. Το απόγευμα η πρώτη προπόνηση.

Συγκεντρώθηκε υπό… Σκίμπε η Εθνική
Την πρώτη της συγκέντρωση εν όψει των εκτός έδρας φιλικών με Λουξεμβούργο (13/11) και Τουρκία (17/11) πραγματοποίησε η Εθνική το μεσημέρι της Τρίτης σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης.

Στις 17:30 ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε, μαζί με τους συνεργάτες του Κώστα Τσάνα και Ηρακλή Μεταξά θα προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα (η προπόνηση θα είναι κλειστή), ενώ την Τετάρτη το πρόγραμμα θα είναι διπλό, με προπόνηση πρωί-απόγευμα.

Ο Γερμανός προπονητής έχει καλέσει 25 παίκτες για τα δύο αυτά παιχνίδια και θα χρειαστεί 23 για τους αγώνες, συνεπώς αναμένεται στην πορεία να «κοπούν» δύο, με επικρατέστερους έναν στόπερ κι έναν δεξιό μπακ, όπου υπάρχουν υπέρ-αρκετές επιλογές.

Αναλυτικά οι 25 εκλεκτοί: Καρνέζης, Καπίνο, Βελλίδης, Βύντρα, Τοροσίδης, Κίτσιου, Σιόβας, Παπαδόπουλος Κυρ., Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Μόρας, Χολέμπας, Τζαβέλλας, Πέτσος, Τζιόλης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Πέλκας, Νίνης, Φορτούνης, Αθανασιάδης, Μήτρογλου, Καρέλης, Αραβίδης, Γιάννου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: