Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Έπεσε από τα σύννεφα ο Κύζας!!

Την έκπληξη του για την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, εξέφρασε ο διαιτητής της αναμέτρησης Γιώργος Κύζας. «Πήρα συγχαρητήρια από τους παίκτες» λέει ο ρέφερι.

Έπεσε από τα σύννεφα ο Κύζας
Από τα σύννεφα, φαίνεται πως έπεσε ο διαιτητής του Ατρόμητος – Παναθηναϊκός, Γιώργος Κύζας, στο άκουσμα της ανακοίνωσης που έβγαλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη διαιτησία του ματς.

Ο Έλληνας ρέφερι, έμεινε έκπληκτος και ισχυριζόταν, σύμφωνα με τη «Live Sport», ότι οι παίκτες του «τριφυλλιού» του έδωσαν συγχαρητήρια για τη διαιτησία του.

«Μα, αρκετοί από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ήρθαν και μου έδωσαν συγχαρητήρια» έλεγε ο διεθνής διαιτητής αμέσως μετά το ματς.

Όσον αφορά τις αμφισβητούμενες φάσεις, ο παρατηρητής διαιτησίας του παιχνιδιού, Σταύρος Φλώτσιος, θεωρεί πως σωστά δεν δόθηκε πέναλτι στον Ατρόμητο στη φάση του μαρκαρίσματος του Βέμερ πάνω στον Λαζαρίδη, ενώ απευθυνόμενοσ στο βοηθό, Γιάννη Σίπκα, που έκανε αρκετά λάθη, ο παρατηρητής είπε: «Καλά, που ήσουν και έχασες τις φάσεις*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: