Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Μάνατζερ του μήνα ο Βενγκέρ!!


Στον Αρσέν Βενγκέρ πήγε το βραβείο μάνατζερ του μήνα για τον Οκτώβριο στην Premier League. Ο Βάρντι της Λέστερ αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής.

Μάνατζερ του μήνα ο Βενγκέρ
Κορυφαίος μάνατζερ για τον Οκτώβριο αναδείχθηκε στην Premier League ο τεχνικός της Άρσεναλ, Άρσεν Βενγκέρ, φθάνοντας στη συγκεκριμένη διάκριση για 15η φορά στην καριέρα του.

Οι «κανονιέρηδες» μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Λονδίνό με 3-2, έκαναν τέσσερις σερί νίκες στο αγγλικό πρωτάθλημα, επικρατώντας 3-0 της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ όπως και της Γουότφορντ, 2-1 της Έβερτον και 3-0 της Σουόνσι τον περασμένο μήνα. Η μοναδική ήττα που έκαναν ήταν με 3-0 από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, αλλά για το Λιγκ Καπ που δεν αποτελεί κριτήριο για το συγκεκριμένο βραβείο, ενώ η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν είναι από αυτές για τις οποίες «καίγεται» ο Αλσατός τεχνικός.

Παράλληλα, ο επιθετικός της Λέστερ (του Κλαούντιο Ρανιέρι), Τζέιμι Βάρντι αναδείχθηκε παίκτης του μήνα, καθώς σκόραρε πέντε φορές στα τέσσερα ματς που πήρε μέρος. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έβαλε ένα γκολ κόντρα στη Νόριτς (νίκη με 2-1), δύο κόντρα στην Σαουθάμπτον (2-2), ένα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (νίκη με 1-0), ένα κόντρα στην Γουέστ Μπρομ (νίκη με 3-2).

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: