Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

«Ζεστός» ο Στραματσόνι!!


Με τα μούτρα στη δουλειά έπεσε ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην χώρα μας, πήγε… στο καπάκι Κορωπί και σήκωσε μανίκια.

«Ζεστός» ο Στραματσόνι
Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Αντρέα Στραματσόνι και δίχως να χάσει χρόνο άρχισε να εργάζεται για τον δικό του Παναθηναϊκό. Μπορεί λοιπόν προπόνηση σήμερα να μην υπήρχε (διήμερο ρεπό) κι ενώ αύριο θα συναντήσει για πρώτη φορά τους παίκτες, ωστόσο ο Ιταλός δεν άφησε… λεπτό να πάει χαμένο.

Αφότου προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος, πήγε… καρφί στο Κορωπί (χωρίς ενδιάμεση στάση ή μια μίνι... παύση στο ξενοδοχείο) για μια πρώτη «εξερεύνηση» του προπονητικού κέντρου του τριφυλλιού. Εκεί συναντήθηκε με όλα τα μέλη του πράσινου τιμ, γιατρούς, φυσικοθεραπευτές και ο 39χρονος κόουτς παρουσιάστηκε -όπως και στις πρώτες του δηλώσεις- ιδιαίτερα ζεστός για το νέο ξεκίνημά του.

Το θετικό για τον Στραματσόνι είναι πως λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, θα 'χει περισσότερο χρόνο μπροστά του να μάθει καλύτερα τους ποδοσφαιριστές και να προσπαθήσει να περάσει κάποια πρώτα στοιχεία της φιλοσοφίας του, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου θα ντεμπουτάρει στον πράσινο πάγκο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: