Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Έτοιμος να αποσυρθεί υπέρ Πλατινί ο Ινφαντίνο!!


Ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Πλατινί στην UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ενημέρωσε πως σκοπεύει να αποσύρει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της FIFA και να στηρίξει τον Γάλλο παράγοντα.

Έτοιμος να αποσυρθεί υπέρ Πλατινί ο Ινφαντίνο
Μόλις λίγες ώρες πριν τη λήξη της σχετικής διορίας ο Τζιάνι Ινφαντίνο στις 26 Οκτωβρίου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της FIFA. Όπως προκύπτει από τα γεγονότα αυτό έγινε λόγω της εμπλοκής που υπήρξε και την τιμωρία του Μισέλ Πλατινί που πιθανότατα δεν θα του επιτρέψει να διεκδικήσει το αξίωμα στις προσεχείς εκλογές.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ινφαντίνο, εάν τελικά ο Γάλλος παράγοντας συμμετάσχει κανονικά, θα αποσύρει την υποψηφιότητά του και θα στηρίξει εκείνη του Πλατινί με τον οποίο άλλωστε συνδέεται εδώ και χρόνια αφού έχουν συνεργαστεί στην UEFA ο ένας ως πρόεδρος και ο άλλος ως γενικός γραμματέας.

«Η συμμετοχή μου στις αρχαιρεσίες δεν εναντιώνεται εκείνης του Μισέλ. Εάν έχει το δικαίωμα να είναι υποψήφιος, θα αποσυρθώ. Είναι καθαρά ζήτημα αφοσίωσης. Για την ώρα, παραμένω 100% στην κούρσα και προχωρώ με γνώμονα το καλό όχι μόνο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά και το παγκόσμιου», τόνισε χαρακτηριστικά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: