Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Με το… δεξί οι Νέοι του Γκούμα!!

Ιδανικό ξεκίνημα για την Εθνική Νέων (Κ19) στα προκριματικά του Euro. Η «γαλανόλευκη» επικράτησε στην πρεμιέρα 1-0 κόντρα στην Λιθουανία, έχοντας «χρυσό» σκόρερ τον Λάζαρο Λάμπρου.

Με το… δεξί οι Νέοι του Γκούμα
Ξεκίνημα με το… δεξί για την Εθνική Νέων (Κ19) στα προκριματικά του Euro. Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα επικράτησε με σκορ 1-0 απέναντι στην Λιθουανία σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στην Πορτογαλία.

«Χρυσός» σκόρερ της «γαλανόλευκης», που ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, ήταν ο Λάζαρος Λάμπρου. Επόμενος αντίπαλος είναι η Μολδαβία, την οποία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι της ερχόμενης Πέμπτης (15.00).

Ελλάδα: Αστράς, Κατράνης, Σβαρνάς, Ευαγγέλου, Βιδάλης (64΄ Σταθόπουλος), Πατράλης, Μανθάτης (90΄ Μελισσόπουλος), Αγγελόπουλος (72΄ Μεγαρίτης), Ανδρούτσος, Ρεγκάκος, Λάμπρου

Λιθουανία: Αντάμονις, Σβικάουσκας, Λάουσις, Μπαράουσκας, Μπλαζεβίτσιους (46΄ Σεσπλάουκις), Μπρατσεβίτσιους, Λάσικας, Γιουργκελεβίτσιους, Ματουλεβίτσιους, Βρίρκσας (70΄ Κόνικας), Μεγκελάιτις (59΄ Γιάνονις) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: