Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Πρίφτης: «Να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ»

Η συγκέντρωση, αλλά και η μάχη των ριμπάουντ, θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το ματς του Άρη με την Μπάνβιτ, σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Πρίφτης: «Να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ»
Ο Άρης θα πρέπει να επιβάλει το ρυθμό του και να κρατήσει χαμηλά στο σκοράρισμα την Μπάνβιτ, προκειμένου να έχει τύχη, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης. Άμυνα όπως κόντρα στην Ούνιξ θα πρέπει να παίξει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με όσα είπε ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς.

«Έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη αναμέτρηση. Η Μπάνβιτ είναι μία ομάδα με ρόστερ πολύ υψηλού επιπέδου, η οποία ξεκίνησε καλά στο τουρκικό πρωτάθλημα και χρειάζεται πολύ τη νίκη στο μεταξύ μας παιχνίδι. Το γεγονός ότι η αναμέτρηση γίνεται εκτός έδρας αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας της. Συμμετέχουμε σε έναν απρόβλεπτο, όπως έχει αποδειχτεί ως τώρα, όμιλο και κάθε αγώνας έχει τη δική του σημασία. Εμείς από την πλευρά μας για να κυνηγήσουμε κάτι καλό στην Τουρκία πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να κρατήσουμε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, όπως κάναμε στο Καζάν. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες η συγκέντρωση για 40 λεπτά, η μάχη των ριμπάουντ και τα λάθη παίζουν καθοριστικό ρόλο. Η Μπάνβιτ παίρνει σκορ από πολλούς παίκτες και ο περιορισμός των ατού της θα είναι καθοριστικός για την έκβαση της αναμέτρησης», δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Από την πλευρά του, ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς είπε: «Ετοιμαστήκαμε για έναν πολύ δύσκολο αγώνα, κόντρα στην Μπάνβιτ. Το ματς θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες, αλλά και κρίσιμο. Ο αντίπαλός μας δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω απώλειες, ειδικά στην έδρα του, ενώ εμείς με νίκη σχεδόν σιγουρεύουμε την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Eurocup. Σεβόμαστε την τουρκική ομάδα, η οποία έχει πολύ αξιόλογο ρόστερ και μεγάλο μπάτζετ. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, όπως κάναμε στο Καζάν, αλλά και στα περισσότερα έως τώρα παιχνίδια που έχουμε δώσει. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας, ώστε να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα από την Τουρκία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: