Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Στέλνουν Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ!!


Σενάριο αμφιβόλου αξιοπιστίας -αλλά σίγουρα ικανό να προκαλέσει συζητήσεις- κυκλοφόρησε στην Ιταλία. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει συμφωνήσει ήδη για τη νέα σεζόν με τη Μαν. Γιουνάιτεντ.

Στέλνουν Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ!
Από την Τσέλσι -έστω κι αν μοιάζει θέμα χρόνου- δεν έχει φύγει ακόμα.

Τα σενάρια όμως για την επόμενη ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχουν αρχίσει εδώ και καιρό. Έστω κι αν κάποια απ’ αυτά επαναλαμβάνονται.

Ενώ λοιπόν ο «εκλεκτός» φαίνεται να μετράει ώρες (και το πολύ χρήμα της αποζημίωσής του) στους Λονδρέζους, πυροδοτείται ξανά η φημολογία που τον συνδέει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έτσι, η ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercato» δεν έγραψε απλώς για ενδιαφέρον ή επαφές των δυο πλευρών. Αλλά για καταρχήν συμφωνία που ήδη έχει επιτευχθεί μεταξύ τους, ώστε ο Μουρίνιο ν’ αναλάβει τα ηνία του συλλόγου στο τέλος της σεζόν.

Κάτι βέβαια που δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι τα πράγματα είναι έτσι, καθώς το συγκεκριμένο Μέσο δεν φημίζεται ακριβώς για την αξιοπιστία του, ενώ και ο Λούις Φαν Χάαλ (παρόλο που δέχεται έντονη κριτική) έχει προς το παρόν τη Γιουνάιτεντ μέσα σε όλους τους στόχους της. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: