Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Τάσεις φυγής από Μιραλάς!!

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα είναι ο Κέβιν Μιραλάς! Ο Βέλγος άσος ξεκαθάρισε πως εφόσον συνεχιστεί ο παραγκωνισμός του στην Έβερτον, τότε θα ανοίξει... φτερά γι' αλλού.

Τάσεις φυγής από Μιραλάς
Δεν είναι κάποιο κρυφό μυστικό πως ο Κέβιν Μιραλάς δεν περνά τις καλύτερες μέρες του στην Έβερτον (παρότι ανανέωσε το συμβόλαιό του τον περασμένο Αύγουστο). Ο Βέλγος μίλησε ορθάνοιχτα για την κατάσταση που 'χει διαμορφωθεί, ξεκαθαρίζοντας πως αν δεν μπει ξανά... ενεργά στα πλάνα του Μαρτίνεθ, τότε τον Ιανουάριο θα φύγει γι' αλλού!

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού μετρά μόλις έξι συμμετοχές στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, απ' τις οποίες μόνο στην μία ήταν βασικός, δείγμα του... παραγκωνισμού.

«Δεν είναι εύκολο να ζεις μια τέτοια κατάσταση, αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν σκέφτομαι πως μπορεί να χάσω την θέση μου στην εθνική Βελγίου, αλλά αν ως τον Ιανουάριο δεν έχει αλλάξει κάτι, τότε θα σκεφτώ να αποχωρήσω και να παίξω κάπου αλλού. Αυτό που θέλω πάνω απ' όλα είναι να παίζω για τον σύλλογό μου. Δεν ζητάω μεταγραφή, θέλω να συνεχίσω στην Έβερτον, ωστόσο θέλω και να παίζω. Θέλω να μου δίνεται η ευκαιρία να αποδεικνύω πως μπορώ να προσφέρω. Είχα μιλήσει για το θέμα με τον Μαρτίνεθ. Ήμουν τιμωρημένος για τρία παιχνίδια και όταν επέστρεψα η ομάδα είχε βρει τα πατήματά της, κάτι που δεν με βοήθησε και βρέθηκα σ' αυτή την περίπλοκη κατάσταση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιραλάς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: