Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Αντομάιτις: «Ιδιαίτερη προσοχή στον Μαυροκεφαλίδη»

Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που διαθέτει επικίνδυνους παίκτες, με προεξάρχοντα τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, όπως δήλωσε ο Νταΐνιους Αντομάιτις ενόψει τους ματς με τη Νεπτούνας.

Αντομάιτις: «Ιδιαίτερη προσοχή στον Μαυροκεφαλίδη»
Στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη θα είναι στραμμένη η περισσότερη προσοχή της Νεπτούνας ενόψει του ματς με την ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νταΐνιους Αντομάιτις. Να βγάλουν την «Ένωση» από τη ρακέτα, προτρέπει τους συμπαίκτες του ο Μαρτίνας Μαζέικα.

«Η ΑΕΚ είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα και ένα σύνολο με καλούς Έλληνες παίκτες, που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορεί να σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Είναι πολύ καλός επιθετικά, ενώ θα πρέπει να προσέξουμε τους αιφνιδιασμούς», δήλωσε αρχικά ο Νταΐνιους Αντομάιτις και πρόσθεσε: «Όμως, εμείς θα πρέπει να προσέξουμε όλη την ομάδα και όχι μόνο έναν παίκτη ξεχωριστά. Μπορεί να αφοσιωθείς σε έναν, αλλά μπορεί να σου κάνει άλλος τη ζημιά. Η ΑΕΚ είναι από τις ομάδες που μπορεί να βρει διάφορες λύσεις».

Από την πλευρά του, ο Μαρτίνας Μαζέικα είπε: «Σε κάθε ματς προσπαθούμε να βρούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ δεν έχει τόσο δυνατή περιφέρεια, αλλά είναι πολύ δυνατή στη ρακέτα γι’ αυτό εμείς θα πρέπει να μην τους επιτρέψουμε να μπαίνουν μέσα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: