Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

«Πράσινο» για αναβάθμιση της Λεωφόρου!!

Δικαίωση του Παναθηναϊκού, καθώς το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε ότι είναι υλοποιήσιμο το σχέδιο για την αναβάθμιση του γηπέδου επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στους Αμπελοκήπους.

«Πράσινο» για αναβάθμιση της Λεωφόρου
Θετική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό και την προσπάθειά του να προχωρήσει η αναβάθμιση του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε ότι είναι υλοποιήσιμο το σχέδιο, αν και σε πρώτη φάση είχε κρίνει παράνομο το κονδύλι των 7 εκατομμυρίων ευρώ που είχε εγκριθεί από τον πρώην περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό για τα βελτιωτικά έργα και την αύξηση χωρητικότητας στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Οι «πράσινοι» μετά την πρώτη απόρριψη είχαν ασκήσει έφεση και μετά από διάσκεψη του Ελεγκτικού Συνεδρίου και θετική εισήγηση του προέδρου, Νίκου Αγγελάρα, αποφάσισε πως είναι σύννομη η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης των 7 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση του «Απόστολος Νικολαΐδης». Το σκεπτικό των συμβούλων του Ελεγκτικού Συνεδρίου ήταν πως με τα έργα που θα γίνουν το γήπεδο θα γίνει πιο ασφαλές για αθλητές και φιλάθλους, ενώ η χρηματοδότηση του έργου από την Περιφέρεια Αττικής γίνεται για ένα ζήτημα ευρύτερου δημοσίου συμφέροντος.

Με την απόφαση αυτή στα «χέρια» της, η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπορεί να αρχίσει πλέον σταδιακά στα έργα, πιθανότατα ξεκινώντας το προσεχές καλοκαίρι με το πρώτο μέρος αυτών. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: