Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

«Ευκαιρία για το νταμπλ»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε αντιπρόεδρος του Α.Σ ΠΑΟΚ και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος και μίλησε για το παιχνίδι του «Δικεφάλου» με τον Ολυμπιακό στον τρίτο τελικό της volleyleague αλλά και για τα υπόλοιπα θέματα του συλλόγου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Είναι μεγάλη ευκαιρία να σηκώσουμε tο πρωτάθλημα, να πάρουμε το νταμπλ και να γυρίσουμε μια σελίδα στην ιστορία μας. Είναι εμφανώς καλύτερη η ομάδα μας αλλά ένα παιχνίδι σαν αυτό δεν παύει να έχει παγίδες. Οι αθλητές μας ξέρουν την δουλειά τους και θα την κάνουν όπως νομίζουν».
Για τα εισιτήρια:
«Δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια και παρακαλώ τον κόσμο να μην πάρει από κάπου αλλού. Αν βρει κάποιος και αγοράσει δεν θα είναι εισιτήριο από τον ΤΑΠ ΠΑΟΚ. Είναι ντροπή να λέμε για πλαστά εισιτήρια σε μια ομάδα σαν εμάς. Πρέπει να είμαστε 8.000 κόσμος και να γιορτάσουμε μαζί το πρωτάθλημα. Η αστυνομία είπε πως θα έχει τα μάτια της ανοιχτά. Εμείς θέλουμε μια γιορτή στο Παλατάκι».
Για το αν θα μπορούσε να γίνει το παιχνίδι στη Τούμπα:
«Όπως στις καλές εποχές του ποδοσφαίρου είχαμε 30.000 κόσμο γιατί οι ίδιοι φίλαθλοι να μην βρεθούν και στο βόλεϊ».
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:
«Χρειάζεται σύνεση, προσοχή και να είναι ο κόσμος που ζήσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Ήταν ο έβδομος παίκτης μας και αλάνθαστος. Δεν πρέπει να απαντήσουμε σε προκλήσεις και να προχωρήσουμε σε ακρότητες. Επιπλέον, σε μια γιορτή δεν πηγαίνεις τελευταία στιγμή. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να έρθουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο γήπεδο και θα υπάρχει μια έκπληξη για κάτι που θα γίνει πριν τον αγώνα».
Για τα καθίσματα που θα μπούνε μέσα στο γήπεδο:
«Κάποιοι αθλητές και κάποιοι παράγοντες θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι μέσα από το γήπεδο».
Για την συνεννόηση που υπήρξε με τους οργανωμένους:
«Τα παιδιά με τα οποία μιλήσαμε μας υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν τα πάντα για να μην συμβεί το παραμικρό. Υπάρχουν πολλές οικογένειες που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι και θα είναι και την επόμενη χρονιά δίπλα μας. Το βόλεϊ μπορεί να κάνει νέα ΠΑΟΚτσάκια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Nova το παιχνίδι θα το βλέπει το 30% του πληθυσμού».
Για την έλλειψη του κόσμου από το μπάσκετ:
«Φαίνεται πολύ περίεργο όταν μια ομάδα αυτή την στιγμή στην ουσία είναι και πρωταθλήτρια και στο μπάσκετ. Η τρίτη θέση δεν χάνεται και δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνει η διοίκηση για να φέρει τον κόσμο κοντά. Παίζαμε την τρίτη θέση αλλά ο κόσμος γύρισε την πλάτη».
Για το αν μπορεί να βρεθεί παίκτης σαν τον Γκόμες σε βόλεϊ και μπάσκετ:
«Στο ποδόσφαιρο σίγουρα θα βγει, στο μπάσκετ όμως θέλει χρήματα. Ενδεχομένως να γίνει κάτι το καλοκαίρι στο μπάσκετ και να υπάρξουν εξελίξεις».
Για την πιθανή ενασχόληση του Ιβάν Σαββίδη με το μπάσκετ:
«Είμαστε μια οικογένεια. Ο γιος του κ. Σαββίδη έχει γίνει οπαδός του συλλόγου».
Για το ποδοσφαιρικό τμήμα:
«Για το ποδόσφαιρο είμαι πολύ αισιόδοξος και τα λάθη του παρελθόντος δεν θα γίνουν. Θα τελειώσουμε με τα χρέη και μετά θα μιλήσουμε για όλα».
Για το επικοινωνιακό κομμάτι:
«Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να γίνει κάτι σε αυτό το κομμάτι. Ήρθε ένας άνθρωπος, έβαλε αυτά τα χρήματα, πλήρωσε τους πάντες και τα πάντα και δεν έχει ακούσει μια φορά να φωνάζουν το όνομα του. Τα ΜΜΕ παίζουν σημαντικό ρόλο και θα μιλήσουμε σύντομα και για αυτό».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: